Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:59 | 21/09/2015

Μπορεί το Φθινόπωρο μόλις να έκανε την εμφάνισή του, όμως άφησε πίσω του δύο νεκρούς, έναν άνδρα αγνοούμενο, τουλάχιστον πέντε τραυματίες και ανυπολόγιστες ζημιές.

Στην Σαλαμίνα, μια γυναίκα πιθανότατα χτυπήθηκε από κεραυνό μέσα στη μέση του δρόμου. Στην περιοχή για ώρα έπεφτε δυνατή βροχή και έπνεαν ισχυροί άνεμοι. Η κίνηση ήταν περιορισμένη. Όταν λίγο μετά τις 10 η κακοκαιρία άρχισε κάπως να υποχωρεί και η κίνηση άρχισε να επανέρχεται οι περαστικοί είδαν το σώμα της άτυχης γυναίκας πεσμένο στην άκρη του δρόμου.

Η 73χρονη γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες αφού μεταφέρθηκε νεκρή μετά από ιατροδικαστική έρευνα διαπιστώθηκε ότι έπεσε νεκρή γιατί χτυπήθηκε από κεραυνό.

Στην Σαλαμίνα, γίνονται επίσης έρευνες από δύο πλωτά του Λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή Βασιλικά Σαλαμίνας, για τον εντοπισμό αγνοούμενου. Σύμφωνα με μαρτυρία περίοικου, ένας άνδρας που επέβαινε σε μικρό σκάφος παρασύρθηκε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στα βράχια. Οι έρευνες του Λιμενικού διεξάγονται και από ξηράς με περιπολικό όχημα.

Τέλος, ένας 52χρονος κτηνοτρόφος σήμερα το πρωί κεραυνοβολήθηκε κι έχασε την ζωή του στην αγροτική περιοχή Ξηροκάμπι, στον Αγιο Πέτρο Κυνουρίας. Ειδικότερα, ο κτηνοτρόφος που έβοσκε τα ζώα του, στις 8.30 το πρωί εντοπίστηκε νεκρός από τον γιο του, κάτω από δένδρο στην περιοχή Ξηροκάμπι, κοντά στην ιερά μονή Μαλεβής. Ο άτυχος κτηνοτρόφος χτυπήθηκε από κεραυνό, αφού φέρει καψίματα στο τριχωτό της κεφαλής και στο στήθος.

http://www.patrastimes.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis