Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:20 | 14/10/2019

Άγρια καταδίωξη σημειώθηκε γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Δυτική Αττική, με δύο πληρώματα της ΟΠΚΕ να καταφέρνουν τελικά να στριμώξουν και να συλλάβουν έναν «ληστή των χρηματοκιβωτίων».

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα, μετά από ληστεία που σημειώθηκε σε βενζινάδικο στην Εθνική Οδό στην περιοχή της Κορίνθου.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις των δραστών.

Η Ομάδα ΟΠΚΕ που πραγματοποιούσε περιπολία στην περιοχή του Ασπροπύργου εντοπίζει ένα «ύποπτο» γκρι ΙΧ και επιχειρεί να το ελέγξει.

Ο οδηγός δεν σταματά στο σήμα των αστυνομικών και άμεσα ξεκινά καταδίωξη από τον λόφο Κυρίλλου στον Ασπρόπυργο.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης οι δράστες επιχείρησαν να ανοίξουν πυρ εναντίον των αστυνομικών, ενώ ψέκασαν προς το μέρος τους με πυροσβεστήρα, σε μία προσπάθεια να τους «τυφλώσουν».

Προς ενίσχυση της πρώτης Ομάδας ΟΠΚΕ φτάνει και μία δεύτερη από Αχαρναί - Φυλή και καταφέρνουν τελικά να τους «στριμώξουν» στην περιοχή της Φυλής, με τη δεύτερη ομάδα ΟΠΚΕ να περνά χειροπέδες σε ένα από τους δράστες.

Πρόκειται για έναν ομογενή από την πρώην ΕΣΣΔ, ηλικίας περίπου 30 ετών, ενώ στο όχημα -που όπως διαπιστώθηκε ήταν κλεμμένο από το Μενίδι- βρέθηκε το χρηματοκιβώτιο που είχαν αρπάξει και μία βόμβα μολότοφ.

Αξίζει να σταθεί κανείς στην άψογη συνεργασία, επιχειρησιακή εκπαίδευση και επαγγελματισμό των αστυνομικών της ΟΠΚΕ.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Πηγή:  reader.gr


agency arms

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis