Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:38 | 30/11/2017

Δύο συγκεντρώσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στις 9 το πρωί, μέλη του Ιερού Λόχου και άλλων εθνικιστικών ομάδων και πατριωτικών κινήσεων, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση μπροστά στο Στρατοδικείο, στην οδό Καυτανζόγλου, στο πλαίσιο εκδίκασης υπόθεσης.

[custom:google-ads]

Στις 6 το απόγευμα, μέλη της Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΔΥΕΘ) θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση μπροστά στο Γ ΣΣ, ενάντια στη συμφωνία Ελλάδας- ΗΠΑ. Ενδέχεται να ακολουθήσει και πορεία, στο κέντρο της πόλης.

Στη σχετική ανακοίνωση η ΕΔΥΕΘ αναφέρει: "Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει και εντείνει την επικίνδυνη για το λαό πολιτική όλων των προηγούμενων αστικών κυβερνήσεων, με την όλο και πιο βαθιά εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους. Βήμα βήμα αποκαλύπτονται τα όσα συμφώνησε ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, στο ταξίδι του στις ΗΠΑ. Αναβάθμιση της βάσης της Σούδας, νέα βάση ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη, τεράστια ποσά για "αναβάθμιση" των "F-16". Αμερικανικά στρατιωτικά κλιμάκια εξετάζουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα, για νέες βάσεις.

Ολη η Ελλάδα μετατρέπεται σε ορμητήριο ιμπεριαλιστικών πολέμων και επεμβάσεων. Ο ελληνικός λαός εκτίθεται σε θανάσιμους κινδύνους. Ολα τα αστικά κόμματα ομοφωνούν, γιατί έτσι επιτάσσουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Η πολιτική που τσακίζει το λαό, η εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος (...) Τα περί "γεωστρατηγικής αναβάθμισης" και Ελλάδας "κόμβου Ενέργειας και μεταφορών" είναι στόχοι του μεγάλου κεφαλαίου.
Ολα αυτά πρέπει να συναντήσουν τη μαζική λαϊκή καταδίκη και εναντίωση".

 www.thestival.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έκπτωση 15% για αναγνώστες του Pοlicenet.gr από την εταιρεία TERRAmare

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis