Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:01 | 23/12/2019

Συνελήφθησαν μετά από αναζητήσεις, πρωινές ώρες της 20-12-2019 στο Καματερό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Επιχειρησιακών Δράσεων Δυτικής Αττικής (Υ.Ε.Δ.Δ.Α.), δυο ημεδαποί, ηλικίας 16 και 27 ετών, οι οποίοι λίγη ώρα νωρίτερα αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης, χρηματικό ποσό από κατάστημα pet shop στην ίδια περιοχή.

Όπως προέκυψε από την επακόλουθη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι δράστες, κινούμενοι με αυτοκίνητο σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εντόπιζαν κυρίως πρατήρια υγρών καυσίμων και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αποσπούσαν την προσοχή των υπαλλήλων και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά.

[custom:google-ads]

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί από τον περασμένο Μάρτιο, μία ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων και δεκαεπτά (18) κλοπές, εκ των οποίων -16- σε πρατήρια υγρών καυσίμων και -2- σε καταστήματα.

Περαιτέρω, επισημαίνεται ότι ο 27χρονος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν, για διάπραξη όμοιων αδικημάτων.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ . Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Ανηλίκων.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνελήφθη 44χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis