Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:27 | 20/05/2019

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές για το μπαράζ επιθέσων στα γραφεία της ΝΔ σε Αλιμο και Νέα Ιωνία αλλά και στα ATM σε Γλυφάδα και Ζωγράφου.

Η αστυνομία, μετά τις επιθέσεις, στα γραφεία της ΝΔ σε Αλιμο και Νέα Ιωνία, όπου και εντοπίστηκαν μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό, αλλά και στα ATM προχώρησαν σε 20 προσαγωγές. Εξ αυτών, οι δύο έγιναν συλλήψεις. Για τα εν λόγω άτομα η αστυνομία προχώρησε σε διοικητική απέλαση.

Πριν λίγες ημέρες άγνωστοι είχαν πραγματοποιήσει επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στην Ανω Γλυφάδα, προκαλώντας ζημιές και γράφοντας συνθήματα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Μάλιστα, την προηγούμενη νύχτα, κουκουλοφόροι έσπασαν με βαριοπούλες την τζαμαρία.

[custom:google-ads]

Δύο ημέρες νωρίτερα από την επίθεση στην Ανω Γλυφάδα, άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στα γραφεία της ΝΔ στην Ηλιούπολη. Εκεί, έγραψαν σύνθημα για την επταήμερη εργασία. «Επτά να είναι οι μέρες σας», σημείωσαν.

Επιθέσεις σε ATM

Τα ξημερώματα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν επιθέσεις σε τέσσερα ATM. Από τις εμπρηστικές επιθέσεις καταστράφηκαν ATM στην οδό Γούναρη 137 στη Γλυφάδα, στη διασταύρωση της οδό Γουναρη και Ιθάκης στη Γλυφάδα, αλλά και μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων στην οδό Χαραλάμπους στου Ζωγράφου.

Επίθεση με μπογιές στο δημαρχείο Περιστερίου

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο δημαρχείο Περιστερίου, περίπου στις 03:30 τα ξημερώματα. Οι άγνωστοι πέταξαν μαύρη μπογιά στην είσοδο και εξαφανίστηκαν.

Οι αρχές έφτασαν στο σημείο αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis