Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:59 | 05/07/2016

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συναντήθηκε χθες, 4 Ιουλίου 2016, με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», Ανδρέα Δρακόπουλο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που ανάγονται στην υλοποίηση αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος σχετικά με δύο δωρεές προς το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η πρώτη δωρεά, ύψους 1,7 εκατομμυρίων ευρώ, αφορά στην αναμόρφωση και βελτίωση των εγκαταστάσεων του σκοπευτηρίου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Μαρκόπουλο Αττικής, όπου είναι και η έδρα της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων, ενώ η δεύτερη, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, προορίζεται για την προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού για τις Υπηρεσίες του Σώματος.

Η όλη διαδικασία υλοποιείται με τη συνεργασία του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.).

Ο κ. Αρχηγός ευχαρίστησε θερμά τον κ. Ανδρέα Δρακόπουλο και με την ευκαιρία της συνάντησης δήλωσε:

«Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές γιατί, πέραν της αναγνώρισης του έργου και του κοινωνικού ρόλου της Ελληνικής Αστυνομίας, μας δίνουν τη δυνατότητα, σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία, να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα το περιβάλλον ασφάλειας στη χώρα μας, προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα όσα έγιναν στη συνάντηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. με τους Αστυνομικούς των ΜΑΤ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis