Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:37 | 11/03/2015

Φαίνεται πως ένας ακήρυχτος πόλεμος μαίνεται ανάμεσα στις αστυνομικές αρχές των δύο Εμιράτων, οι οποίες ... εξοπλίζονται με υπεραυτοκίνητα που το ένα είναι καλύτερο από το άλλο

Πως αλλιώς θα μπορούσε κάποιος να δικαιολογήσει όλα όσα λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα στο Αμπού Ντάμπι και το Ντουμπάι.

Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός, από τότε που η αστυνομία του Ντουμπάι έδωσε στη δημοσιότητα ένα χολυγουντιανών προδιαγραφών βίντεο γυρισμένο στους δρόμους του εμιράτου, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν όλα τα supercar που έχει στη διάθεσή της.

 

 

Μόλις πριν δύο 24ώρα, η αστυνομία του Αμπού Ντάμπι έκανε τα αποκαλυπτήρια μιας χλιδάτης Rolls-Royce Phantom και σήμερα η αστυνομία του Ντουμπάι παρουσίασε το νέο της καύχημα, μια BMW i8.

 

 

Να υπενθυμίσουμε ότι τα περισσότερα οχήματα του στόλου της αστυνομίας του Ντουμπάι είναι σπορ και supercars,  στα οποία συμπεριλαμβάνονται:  Bugatti Veyron, Aston Martin One-77,  Mercedes-Benz SLS AMG,  Ferrari FF, BMW M6 GranCoupe,  Nissan GT-R, Audi R8 και Lamborghini. Έχουν επίσης μια Bentley Continental, ένα Lexus RC F και ένα Renault Twizy.

 

 

 
news247.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis