Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:40 | 14/01/2019

Στις 9 Ιανουαρίου πρωί η 22 χρονη αστυνομικός Chateri Payne έβγαινε από το σπίτι της για να πάει στη δουλειά και να αναλάβει υπηρεσία. Ακριβώς εκεί, έξω από το σπίτι της δέχτηκε τέσσερις σφαίρες, η μία από αυτές την βρήκε στο κεφάλι.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρωτοποριακή ασφαλιστική κάλυψη για Αστυνομικούς - Θωρακίζονται και εν ώρα υπηρεσίας


Έχασε τη ζωή της στο δρόμο προς το νοσοκομείο. Υπηρετούσε στην αστυνομία από τον περασμένο Νοέμβριο. Άφησε πίσω της ένα μικρό κοριτσάκι.

[custom:google-ads]

Οι δράστες δεν έχουν ακόμα συλληφθεί.

Αποτέλεσμα εικόνας για Chateri Payne

Αποτέλεσμα εικόνας για Chateri Payne

Στις 10 Ιανουαρίου άλλη μία αστυνομικός έπεσε νεκρή από πυρά υπόπτων, η 22χρονη Natalie Corona, η οποία είχε μπει στο σώμα μόλις πριν 3 εβδομάδες.

Η άτυχη αστυνομικός έσπευσε να ανταποκριθεί σε τροχαίο ατύχημα μεταξύ τριών οχημάτων. Τότε, ένας ποδηλάτης, ο οποίος δεν εμπλεκόταν στο τροχαίο, την πυροβόλησε πολλές φορές και την σκότωσε. Στη συνέχεια, ξαναγέμισε το όπλο του και πυροβόλησε πολλές φορές προς διαφορετικές κατευθύνσεις, ώστε σαν από θαύμα δεν τραυματίστηκε και κάποιος άλλος αθώος.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έβγαλε όπλο σε γυναίκα αστυνομικό κατά τη διάρκεια ελέγχου


Οι σφαίρες βρήκαν ένα φορτηγό, τουλάχιστον ένα σπίτι, ένα λεωφορείο που περνούσε, το σακίδιο ενός περαστικού και αφού γέμισε εκ νέου το όπλο του σημάδεψε τους πυροσβέστες που είχαν φτάσει στο σημείο λόγω του τροχαίου. Ένας από αυτούς τον ακολούθησε και ο ύποπτος καθώς έτρεχε να ξεφύγει πυροβόλησε προς τηνπλευρά του πυροσβέστη. Η σφαίρα ευτυχώς τον βρήκε στην μπότα και δεν τραυματίστηκε.

Το λάθος του ήταν ότι στην προσπάθειά του να ξεφύγει, έριξε το σακίδιό του και έτσι οι αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Βρισκόταν στο σπίτι του, ήταν οπλισμένος και φορούσε αλεξίσφαιρο. Δύο φορές κατάφεραν να τον πείσουν να βγει έξω και αμέσως μπήκε πάλι μέσα, όταν ξαφνικά οι αστυνομικοί άκουσαν έναν πυροβολισμό. Τότε έστειλαν μέσα ένα ρομπότ με κάμερα και έτσι διαπίστωσαν ότι ο δράστης ήταν νεκρός.

Τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα...

[custom:google-ads]

Αποτέλεσμα εικόνας για Natalie Corona

Αποτέλεσμα εικόνας για Natalie Corona

Αποτέλεσμα εικόνας για Chateri Payne

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis