Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:25 | 03/10/2018

Το ζήτημα της ελεύθερης μετακίνησης στα Μ.Μ.Μ. για τους εργαζομένους στα Σώματα Ασφαλείας, οι οποίοι τα χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, αποτελεί μείζον πρόβλημα, αφού εκκρεμεί η υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης από το έτος 2015.

Ειδικότερα μετά την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και ενώ υποτίθεται ότι θα υπήρχε υπάλληλος που θα διευκόλυνε την ελεύθερη είσοδο των Αστυνομικών από τις μπάρες ελέγχου διέλευσης, μέχρι την υπογραφή της ΚΥΑ, εν τούτοις αυτό δεν συμβαίνει στους περισσότερους σταθμούς του Μετρό, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να έχουν καταστεί επι της ουσίας λαθρεπιβάτες.

Η Ομοσπονδία μας έχει αναδείξει από την πρώτη στιγμή, το μείζον αυτό πρόβλημα, τόσο με παραστάσεις στους αρμόδιους Υπουργούς όσο και με επισκέψεις στα κόμματα του Κοινοβουλίου, απόδειξη του οποίου είναι η από 2-10-2018 υπ’ αριθ. 2028 ερώτηση του Δ’ Αντιπροέδρου της Βουλής κ Νικήτα Κακλαμάνη προς τους αρμόδιους Υπουργούς.

Καλούμε για μία ακόμη φορά τη νέα Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κα Όλγα Γεροβασίλη να επιληφθεί προσωπικά του θέματος κα να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί καθημερινά χιλιάδες αστυνομικούς, που διευκρινίζουμε ότι αυτό δεν είναι παροχή του Κράτους, αλλά υποχρέωση της πολιτείας για την απασχόλησή μας και τη φύλαξη των εγκαταστάσεων του ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΛΛΙΟΣ

poaxia.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis