Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:24 | 14/05/2018

Από το Facebook της Ένωσης Αθηνών: 

Με μια πρωτοφανή, αντιδικονομική και αυθαίρετη ενέργεια, η Ηγεσία της Γ.Α.Δ.Α. διατάζει σήμερα 14-05-2018 την Δ/νση Ασφαλείας Αττικής να χορηγήσει Φύλλα Πορείας πριν εκδοθεί η δικαστική απόφαση επι της Προσωρινής Διαταγής (!!!!!) στους συναδέλφους μας, που προσέφυγαν ακυρωτικά στο Διοικητικο Εφετείο Αθηνών, για την απόσπασή τους στις πεζές περιπολίες της Δ/νσης Αστυνομίας Αθηνών και μάλιστα η υπόθεση συζητήθηκε την Παρασκευή 11/05/2018 στο Έ Τμημα!

Απο κατίσχυσης του σημερινού Διοικητικού Δικαίου δεν ξανάγινε κάτι παρόμοιο και εύλογα αναρωτιέται κανείς ποιο είναι το επείγον - υπέρτερο δημόσιο συμφέρον που επικαλούνται και το οποίο δεν καταλαβαίνει το Δικαστήριο!

Αξιοσημείωτο δε είναι και το εξής: Ενώ επικαλούνται σπουδαίο και επείγον λόγο εσωτερικής ασφάλειας, έως σήμερα Δευτέρα 14/05/2018 δεν έχουν αποστείλει στο αρμόδιο Ακυρωτικό Εφετείο τις Απόψεις της Υπηρεσίας ούτως, ώστε να εκδοθεί απόφαση!! Εννοείται βεβαίως οτι για τα ανωτέρω απίθανα επιφυλασσόμαστε παντός περαιτέρω νομίμου δικαιώματος των συναδέλφων μας!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis