Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:27 | 21/09/2019

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη την Πέμπτη στο Ατσαλένιο με πρωταγωνιστή έναν 52χρονο πατέρα, αλβανικής καταγωγής και την 15χρονη κόρη του.

Η νεαρή μόλις είχε γυρίσει από το σχολείο, όταν ο ήχος του μηνύματος του κινητού τηλεφώνου, αναστάτωσε την ομήγυρη. Ο πατέρας άρπαξε από τα χέρια το κινητό της κόρης του, διάβασε το μήνυμα, που της είχε στείλει συμμαθητής της.

[custom:google-ads]

Ο 52χρονος άρχισε στη συνέχεια να χτυπά με μανία το κορίτσι με όλη του τη δύναμη, προφανώς επειδή δεν του άρεσε όσα έγραφε στο κινητό ο συμμαθητής με αποτέλεσμα η μικρή να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο!

Η αστυνομία έφτασε λίγα λεπτά αργότερα και προσπάθησε να ξετυλίξει το κουβάρι του επεισοδίου, αλλά η σύζυγος και μητέρα της 15χρονης, προσπάθησε να καλύψει τον άνδρα της, ωστόσο όταν συνήλθε η μικρή από τα χτυπήματα κατέθεσε στο νοσοκομείο τα όσα συνέβησαν μέσα στο σπίτι.

Ο 52χρονος κρατείται ωστόσο και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος μέλους οικογένειας ανίκανο να αντισταθεί και ενδοοικογενειακή απειλή.

Ο πατέρας θα δικαστεί την Δευτέρα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis