Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:45 | 28/11/2018
Μνημείο στην συνδικαλιστική ιστορία θα πρέπει να θεωρείται το ύφος του σποτ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) να εμπλουτίσει αστυνομικό βίντεο με υλικό από χορευτικά από πανηγύρια (θα αλλάξω γειτονιά να μην θυμάμαι πια,κλπ. και το πάμε στον Άδωνι για καφέ , κλπ...) κλείνοντας με ακατανόητα γέλια από μία τρας εκπομπή του εξωτερικού. 
 
Πράγματι ακολουθείτε και συναγωνίζεστε  την ασύλληπτη γκέλα του Τμήματος εκδόσεων των ημερολογίων της Ελληνικής Αστυνομίας που αποτύπωσε νέες διεθνείς συνθήκες με τα ονοματολογικά όρια κρατών και κατεχομένων εδαφών. 
Είναι γνωστό τοις πάσι τις πταίει και τι συμβαίνει.
 
Σας έχουμε ξαναπεί πώς η καθημερινή εγκληματικότητα και οι στρεβλώσεις του νομικού και αστικού συστήματος δεν στηλιτεύονται με το ύφος σε όποιον αρέσει και με το φρασεόλογιο με άκρατα στοιχεία λαϊκισμού περί γουναράδικων δεν πρόκειται να κερδίζεις οφέλη, αλλά  να χάνεις αδιανόητα κεκτημένα. 
[custom:google-ads]
 
Τελικά ενθυμούμενος την αφίσα που είχατε δημιουργήσει για το 27ο Συνέδριο και που αποτέλεσε την αφορμή για να αιτηθούμε την διαγραφή μας από μέλη του κινήματος καθώς διαφωνούσαμε για ανάδειξη Προεδρείου χωρίς ενιαίες πρωτοβάθμιες εκλογές, όντως η Κοινωνία διχάζεται και οι θεσμοί καταρρέουν. 
 

Παραμένουμε παρατηρητές στην μονόπολή σας οι μεν να πλήττουν τους  δε και επιμένουμε να περιμένουμε άλλες μέρες που σίγουρα έρχονται.
 
Πάντα δίπλα στον πολίτη
28.11.2018
 
Μιχάλης Αβέλλας
Αστυνομικός
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis