Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:29 | 24/12/2017

Στη σύλληψη συνολικά 14 ατόμων, 13 ανδρών και μίας γυναίκας, προχώρησαν χθες προπαραμονή των Χριστουγέννων οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών επιχειρήσεων για τον περιορισμό των παράνομων τυχερών παιχνιδιών.

Πιο συγκεκριμένα χθες το βράδυ, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, πραγματοποίησαν έλεγχο σε καφενείο ιδιοκτησίας μιας 33χρονης Ηρακλειώτισσας.

[custom:google-ads]

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ότι η 33χρονη ιδιοκτήτρια είχε επιτρέψει, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εσωτερικό του καφενείου, τη διενέργεια και διεξαγωγή, του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου με τα ζάρια, το γνωστό σε όλους μπαρμπούτι. Στο παιχνίδι συμμετείχαν 12 άτομα, ενώ ένας εκ των συλληφθέντων είχε αναλάβει ρόλο τσιλιαδόρου στην είσοδο του καταστήματος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες αλλά και στον χώρο του καφενείου βρέθηκαν και  κατασχέθηκαν:

  • συνολικά το χρηματικό ποσό των 16.090 ευρώ ως προερχόμενου από την διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου,
  • εννέα ζευγάρια ζάρια,
  • ένα κουτί ασφαλείας (SAFE BOX),
  • μια ηλεκτρονική συσκευή ενεργοποίησης ηχητικού σήματος

Επιπλέον, σε βάρος της 33χρονης ιδιοκτήτριας του καφενείου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, καθώς το κατάστημα διέθετε κάμερες ασφαλείας με καταγραφικό μηχάνημα χωρίς άδεια από την Αρμόδια Αρχή.

Οι 14 συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

cretapost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis