Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:59 | 09/05/2016

Την εμπλοκή ενός 29χρονου Έλληνα σε παράνομες ενέργειες ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων, μετά τη σύλληψή του που ακολούθησε τον έλεγχο που έγινε στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του όπου βρέθηκε παράνομος οπλισμός.

Ο νεαρός οδηγός είχε μαζί του ένα βαλιτσάκι που είχε μέσα ένα περίστροφο κρότου– λάμψης, 13 αβολίδωτα φυσίγγια και ένα βιδωτό εκτοξευτήρα φωτοβολίδων. Ο 29χρονος συνελήφθη, αλλά δεν εξήγησε για ποιο λόγο μετέφερε τα ευρήματα που κατασχέθηκαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή. 

*** Ανάλογη έρευνα διενεργεί και η Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης για δυο Έλληνες ηλικίας 35 και 27 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε επαρχιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, όταν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και στο σπίτι του 35χρονου βρέθηκαν συνολικά δυο πιστόλια κρότου– αερίου με τρεις γεμιστήρες και 56 φυσίγγια, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι μήκους 0,15 εκατοστών και δυο εξαρτήματα σκανδάλης πιστολιού. Μαζί με τα ευρήματα κατασχέθηκε και το όχημα των δραστών, που οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. 

 

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis