Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:15 | 02/12/2014

 

Είναι ένα ερώτημα που απασχολεί τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, μετά τον εντοπισμό και την σύλληψη ενός 37χρονου Αλβανού στον Αγ. Παντελεήμονα, κάτοχο ενός «κινητού» οπλοστασίου μέσα σε κλεμμένο αυτοκίνητο. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για πιθανή εκδήλωση ληστρικής επιδρομής εναντίον μεγάλου οικονομικού στόχου με βαρύ οπλισμό.

Η πληροφορία έκανε λόγο για άτομο που διακινεί ναρκωτικά και όπλα σε εγκληματικές συμμορίες αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας. Ο 37χρονος είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για διακίνηση 800 γραμμαρίων χασίς και μικροποσότητας κοκαΐνης το 2012. Μετά από αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης, στον Άγιο Παντελεήμονα, αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πολεμικά καλάσνικοφ, τρία πιστόλια, τρεις γεμιστήρες με 38 φυσίγγια, 130 φυσίγγια, τέσσερις φορητούς ασυρμάτους ενδοεπικοινωνίας, τέσσερα αλεξίσφαιρα γιλέκα, 2.370 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα. Σχεδόν άμεσα ο οπλισμός, το όχημα και όλα τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για περαιτέρω εξέταση τυχόν ανίχνευσης γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων άλλων προσώπων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis