Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 23/12/2016

Δεύτερη... έδρα τους έχουν κάνει την Θεσσαλονίκη οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας και μάλιστα σημειώνουν αλλεπάλληλες επιτυχίες! Μετά τις διαδοχικές συλλήψεις των τελευταίων ημερών, έβαλαν στο χέρι τον αγοραστή ενός κιλού χασίς και τον προμηθευτή του που είχε και άλλων ειδών ναρκωτικά στην κατοχή του.

Οι Βεροιώτες αστυνομικοί εντόπισαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης έναν 45χρονο που είχαν στοχοποιήσει, του έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 30 γραμμαρίων. Ο δράστης συνελήφθη και αποκάλυψε την ταυτότητα του προμηθευτή του, ενός 37χρονου που και αυτός βρέθηκε άμεσα με χειροπέδες και κατασχέθηκαν 250 ευρώ που είχε πάνω του.

Στο σπίτι και το κατάστημα που διατηρεί ο 37χρονος στη Θεσσαλονίκη, κατασχέθηκαν γυάλινα και πλαστικά δοχεία μέσα στα οποία φύλαγε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 744 γραμμαρίων, επτάμισι γραμμάρια κοκαΐνης, επτά ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή και τέσσερις ζυγαριές ακριβείας. Στην κατοχή του βρέθηκαν ακόμη ένα πιστόλι αερίου, μία συσκευή taser και δυο ζευγάρια ρόπαλα τύπου “νουντσάκου”, που του στοίχισαν και την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής πέρα από αυτή της διακίνησης ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης μαζί με τον 45χρονο.

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis