Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:10 | 09/02/2015

 

Σε αποθήκη οπλισμού είχε μετατρέψει το σπίτι του ο 48χρονος που συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της Βόνιτσας, όταν πυροβόλησε εν ψυχρώ και τραυμάτισε έναν 57χρονο άνδρα με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές σε απόσταση λίγων μέτρων από το αστυνομικό τμήμα!

 

Το θύμα βρισκόταν μέσα στο αγροτικό φορτηγάκι του και περίμενε ένα συγγενικό του πρόσωπο που είχε πάει στο Κέντρο Υγείας της πόλης, όταν ο 48χρονος πλησίασε χωρίς να τον αντιληφθεί και πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον του με πιστόλι! Αμέσως έτρεξαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος και συνέλαβαν τον δράστη, στην κατοχή του κατέσχεσαν το όπλο που είχε ακόμη δύο φυσίγγια στο γεμιστήρα, ενώ βρήκαν και τρεις κενούς κάλυκες. 

Ο 57χρονος, που είχε τραυματιστεί στη θωρακική χώρα και τον αριστερό μηρό, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της Βόνιτσας και από εκεί στο  νοσοκομείο Πρέβεζας. Όμως, η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. 

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του παρ' ολίγον δολοφόνου, βρέθηκαν δυο πολεμικά τυφέκια, δυο κυνηγετικά όπλα, ένα αεροβόλο όπλο, ένα πιστόλι με γεμιστήρα, 124 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 118 καψούλια και 151 κάλυκες, 14 μαχαίρια, ένα ξίφος, μια βαλλίστρα, χειροπέδες, ένα κλομπ, τρεις πυροκροτητές, επτά φυτίλια και μια κροτίδα! 

Ο 48χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και παράβαση της νομοθεσίας περί εκρηκτικών.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis