Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:49 | 31/05/2016

Πέρσι τον Μάρτιο είχε επιτεθεί και πυροβολήσει εναντίον ομάδας τεσσάρων αστυνομικών του ΤΑΕ Αποκορώνου με αποτέλεσμα να τραυματίσει βαρύτατα στο κεφάλι έναν 34χρονο ειδικό φρουρό και στα κάτω άκρα ένα ακόμα συνάδελφο του.

Σε ποινή κάθειρξης 16,5 ετών καταδικάστηκε  από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου ο 50χρονος κτηνοτρόφος από τις Βρύσες Αποκορώνου,ο οποίος  πέρσι τον Μάρτιο είχε επιτεθεί και πυροβολήσει  εναντίον  ομάδας τεσσάρων αστυνομικών του ΤΑΕ Αποκορώνου με αποτέλεσμα να τραυματίσει βαρύτατα στο κεφάλι έναν 34χρονο ειδικό φρουρό και στα κάτω άκρα ένα ακόμα συνάδελφο του. 

Και ο εισαγγελέας της έδρας, νωρίτερα, είχε προτείνει την ενοχή του δράστη  σύμφωνα με  το κατηγορητήριο.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε αντιμέτωπος με την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία  της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή (κατά 4 τεσσάρων αστυνομικών)  καθώς επίσης  για  παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Συνήγοροι Πολιτικής Αγωγής παρέστησαν στην δίκη οι δικηγόροι Νίκος Κοτζαμπασάκης (Ρεθύμνου) και Γιώργος Κομισόπουλος (Χανίων). 

 

Πηγή: rethnea.gr, cretalive.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διοικητές στο στόχαστρο των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ.- Tο "μυστικό της λεωφόρου Συγγρού", οι καταγγελίες του 2013 και τα κατασχεθέντα ποσά

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis