Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:19 | 22/11/2020

Συνελήφθη, χθες (20-11-2020) στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, ένας Έλληνας κάτοικος του νησιού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για το αδίκημα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, με ποινή κάθειρξης 8 ετών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Λίγη ώρα νωρίτερα είχαν συλληφθεί άλλοι δύο Έλληνες, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση εντοπίστηκε σε περιοχή της Νότιας Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, ο ένας στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 65 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση εντοπίστηκε στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο δεύτερος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis