Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:46 | 07/08/2020

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια τα θερμά συγχαρητήριά μας στα μέλη μας που προήχθησαν στον βαθμό του Υπαστυνόμου Β΄, κατόπιν της από 6-8-2020 Απόφασης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ένεκα της συμπλήρωσης 22 ετών υπηρεσίας εκ των οποίων τα 11 στον βαθμό του Ανθυπαστυνόμου.

Η Ένωση μας θυμίζουμε ότι πρωτοστάτησε με ενέργειες και παρεμβάσεις της, προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα αυτό και συγκεκριμένα απέστειλε έγκαιρα, προ διμήνου στις 11 Ιουνίου στην ΠΟΑΞΙΑ αιτιολογημένη επιστολή της Γραμματείας Ανθ/μων-Υπαστυνόμων Ν.3686/2008 της Ένωσής μας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσει Επιστολή της ΠΟΑΞΙΑ στην Φυσική Ηγεσία.

Επίσης, οι πολλαπλές παρεμβάσεις του Προέδρου της Ένωσης στην Ομοσπονδία για το ζήτημα αυτό από τότε μέχρι και χτες, οδήγησαν στο να δρομολογηθεί το θετικό αυτό αποτέλεσμα.

Ως Δ.Σ. της Ε.Α.Α,Μ.Θ. είμαστε έτοιμοι, με εμπειρία να υποστηρίξουμε τα δίκαια αιτήματα των μελών μας και να τα προωθήσουμε με επιχειρήματα στην ιεραρχία, ώστε να δίνονται οι πλέον κατάλληλες λύσεις. Λύσεις που προάγουν το αίσθημα δικαίου, ενθαρρύνουν την προσπάθεια και αποδεικνύουν ότι η παρούσα Φυσική Ηγεσία είναι μαζί μας και στηρίζει με πράξεις το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ

Αστυν. Υποδιευθυντής

Ο Γεν. Γραμματέας

Άγγελος ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ

Αστυνόμος Α΄

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis