Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:29 | 19/01/2020

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Λασιθίου, ανταποκρινόμενη στη πρόσκληση που έλαβε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου, παρευρέθηκε στα εγκαίνια του Αστυνομικού Σταθμού Μακρύ Γιαλού που πραγματοποιηθήκαν το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 στο Μακρύ Γιαλό Λασιθίου.

 

Ο Αστυνομικός Σταθμός λειτούργησε ως “Αστυνομικός Σταθμός Κουτσουρά”  το 1984. Στη συνέχεια μετονομάστηκε “Αστυνομικός Σταθμός Μακρύ Γιαλού” το  2017 με έδρα τον Κουτσουρά και τον Οκτώβριο του 2019 ο Αστυνομικός Σταθμός Μακρύ Γιαλού μεταστεγάστηκε στο κτήριο που  εγκαινιάστηκε σήμερα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών – Τοπικής Διοικήσεως Λασιθίου κατά την τελετή των εγκαινίων προσέφερε ως δώρο στο Διοικητή και το προσωπικό του Αστυνομικού Σταθμού Μακρύ Γιαλού μία εικόνα της Παναγίας και ευχήθηκε στο προσωπικό που στελεχώνει τον Αστυνομικό Σταθμό να έχουν δύναμη και υγεία προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές υποχρεώσεις τους και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες της περιοχής.

 

Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. – Τ.Δ. Λασιθίου

Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γενικός Γραμματέας

Φραγκάκης Κωνσταντίνος                                          Γενειατάκης Αντώνιος

 
 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis