Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:14 | 17/04/2019

Πραγματοποιήθηκαν, το Σάββατο 13 Απριλίου, τα εγκαίνια του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Β΄ Τάξης, που εδρεύει στα Κουφάλια του Δήμου Χαλκηδόνος, νομού Θεσσαλονίκης. Ο Εθελοντικός Πυροσβεστικός Σταθμός Κουφαλίων στεγάζεται σε εγκαταστάσεις που παραχωρήθηκαν από τον δήμο, ενώ υπάγεται στην αρμοδιότητα της Π.Υ. Γιαννιτσών. Στελεχώθηκε από τρεις μόνιμους πυροσβεστικούς υπαλλήλους και 20 εθελοντές πυροσβέστες, ενώ διαθέτει ένα πυροσβεστικό όχημα και ήδη γίνονται ενέργειες, από πλευράς του δήμου, για την προμήθεια νέου και σύγχρονου εξοπλισμού.

[custom:google-ads]

Μετά την τελετή αγιασμού, ακολούθησε ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γιαννιτσών Επιπυραγό Γκίκα Καμπουρίδη και ανάγνωση μηνύματος της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Αικατερίνης Παπακώστα-Σιδηροπούλου από τον Επιπυραγό Ευάγγελο Αρβυθά. Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Συντονιστή Επιχειρήσεων με έδρα τη Θεσσαλονίκη Υποστράτηγο ΠΣ Σπυρίδωνα Βαρσάμη, που εκπροσώπησε τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο ΠΣ Βασίλειο Ματθαιόπουλο, τον Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρο Καράογλου, τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας Κωνσταντίνο Γιουτίκα και τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος Ιωάννη Τσουκνιδά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Παχίδης, ο Διοικητής της Π.Υ. Έδεσσας Αντιπύραρχος Ζώης Γιώτης, καθώς και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, συνδικαλιστικών οργανώσεων, φορέων και συλλόγων του τόπου και πλήθος κόσμου.

 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis