Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:46 | 07/03/2018

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής προσήλθε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τα εγκαίνια του νέου κτιρίου και την τελετή παράδοσης οκτώ αστυνομικών οχημάτων.

Νωρίτερα, στις 11 το πρωί, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Δημαρχείο Φυλής, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Χρήστο Παππού.

[custom:google-ads]

"Σήμερα κάνουμε ένα ουσιαστικό βήμα για την εδραίωση της ασφαλείας των πολιτών. Οδηγός μας ο σεβασμός αυτού του αγαθού, στο οποίο έχει δικαίωμα ο κάθε πολίτης ξεχωριστά και υποχρέωση της πολιτείας να παρέχει ασφάλεια στον κάθε πολίτη ξεχωριστά", δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για στρεβλή αστυνόμευση του παρελθόντος, τονίζοντας: "Στη χώρα μας παρατηρήθηκαν στρεβλώσεις, όπως επιλεκτική αστυνόμευση με ολόκληρες περιοχές της χώρας να αγνοούνται. Ταυτόχρονα εφαρμόστηκε μια αναποτελεσματική κατασταλτική πολιτική, η οποία υιοθετούνταν μετά από τραγικά γεγονότα και ενοχοποιούσε συλλήβδην κοινωνικές κατηγορίες.

http://www.athina984.gr/wp-content/uploads/2018/03/19214274.jpg

Ήταν συνειδητή επιλογή των εκάστοτε πολιτικών, οι οποίοι θεωρούσαν ότι η αστυνόμευση κάποιων περιοχών ήταν πιο σημαντική από την αστυνόμευση κάποιων άλλων περιοχών, ανέφερε ο πρωθυπουργός, για να υπογραμμίσει: Για εμάς δεν υπάρχουν πολίτες πολλών κατηγοριών".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis