Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:29 | 14/04/2019

Παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ολγας Γεριβασίλη και του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλη Ματθαιόπουλου, έγινε εχτές η τελετή εγκαινίων του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ανωγείων.

Στην τελετή παρέστησαν και αντιπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και εκπρόσωποι από τα υπόλοιπα Σώματα Ασφαλείας. 
 
«Στα ζητήματα της ασφάλειας, της εθνικής ασφάλειας και της εξωτερικής πολιτικής, θα έπρεπε οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης να στέκονται με την απαραίτητη σοβαρότητα διότι δεν είναι ζητήματα για εκμετάλλευση και μικροπολιτική εκμετάλλευση», δήλωσε μεταξύ άλλων η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

[custom:google-ads]
 

 

 

Πρόκειται για μια Ιστορική στιγμή για την Πολιτική Προστασία των Ανωγείων μετά την υπογραφή στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως από την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη για την δημιουργία Πυροσβεστικού κλιμακίου με έδρα τα Ανώγεια! Αποτελεί ουσιαστικά το επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας της δημοτικής αρχής που το οραματίστηκε και πλέον παίρνει σάρκα και οστά με την υπογραφή στο ΦΕΚ με ημερομηνία την 17η Ιανουαρίου 2019, μετά από διαβουλεύσεις και εργασίες μηνών.

Μετά τη λήξη της τελετής των εγκαινίων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο των Ανωγείων όπου ακολούθησαν συζητήσεις μεταξύ της Υπουργού και των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Σωμάτων Ασφαλείας.

ekriti.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis