Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 31/01/2017

Τα ξημερώματα Τετάρτης προς Πέμπτη (24-25 Ιανουαρίου) και ώρα 02.15 περίπου, αυτοκίνητο αγνώστων στοιχείων, παρέσυρε δικυκλιστή στην περιοχή Μοναστηρίου στους Αγίους Πάντες (μπροστά από τον ΟΣΕ) και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Αναγεννήσεως με Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο οδηγός του οχήματος διέφυγε από το σημείο του ατυχήματος, εγκαταλείποντας αβοήθητο τον βαριά τραυματισμένο δικυκλιστή, ο οποίος ήταν σε κωματώδη κατάσταση, με πολλαπλά κατάγματα σε όλο το σώμα, αιμορραγία, και βαρύτατες κακώσεις στο κεφάλι παρότι φορούσε κράνος.


Η εκτίμηση της Τροχαίας και των γιατρών που κάνουν τεράστια προσπάθεια να βελτιώσουν την υγεία του νεαρού δικυκλιστή, είναι ότι το όχημα μετά από τέτοια πρόσκρουση, έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.

Η οικογένεια του νεαρού δικυκλιστή κάνει έκκληση σε όποιον ενδεχομένως μπορεί να γνωρίζει κάτι σχετικά με το ατύχημα να την ενημερώσει, καλώντας απευθείας στο 6977478128 ή στην Τροχαία ώστε να κινηθούν οι κατάλληλες νόμιμες διαδικασίες εντοπισμού του ασυνείδητου οδηγού.

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis