Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:00 | 12/09/2019

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με την εγκατάλειψη του βρέφους μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία, καθώς εντοπίστηκε η μητέρα του βρέφους και ομολόγησε την πράξη της.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί προσήχθη στο τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής μια 19χρονη Ελληνίδα, η οποία είχε καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να αφήνει το βρέφος στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας.

Μαζί της, σύμφωνα με πληροφορίες, προσήχθη και η γιαγιά της, μαζί με την οποία διέμενε.

Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί έλαβαν καταθέσεις από τους γείτονες, ενώ έβαλαν στο «μικροσκόπιο» το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ εκτιμούσαν ότι μητέρα του βρέφους ήταν κάποια ανήλική ή ανύπαντρη γυναίκα. Παράλληλα, το καροτσι του σούπερ μάρκετ μεταφέρθηκε προς εξέταση, στην προσπάθεια εντοπισμού δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού που θα οδηγούσε στην ταυτοποίηση της μητέρας.

[custom:google-ads]

«Ήταν σαν να με καλούσε με το κλάμα του»

Πόνος και θλίψη. Αυτά είναι τα συναισθήματα που ένιωσε ο αστυνομικός που έφθασε στο σημείο όπου βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το βρέφος.

«Μας συγκλόνισε όλους. Είμαι πατέρας, δεν ήταν εύκολο. Είναι πολύ σκληρό», δήλωσε ο κ. Ξενάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα.

Στην εκπομπή μίλησε και ο 19χρονος φοιτητής που εντόπισε το βρέφος και ειδοποίησε την αστυνομία.

«Μένω απέναντι. Ήμουν ξύπνιος και άκουγα ένα κλάμα. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν γάτα. Το κλάμα όμως δεν σταματούσε και κατέβηκα να δω τι ήταν και αντίκρισα το μωρό», είπε συγκινημένος ο Παναγιώτης Μαδούρος.

«Ήταν σαν να με καλούσε με το κλάμα του», είπε.

Πηγή: newpost.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ροτβάιλερ επιτέθηκε και σκότωσε βρέφος 3 μηνών στα Γλυκά Νερά

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis