Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:45 | 01/12/2020

Μια ακόμα εγκατάσταση access control με έλεγχο θερμομέτρησης ολοκληρώθηκε με επιτυχία από τη LEXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Πιο συγκεκριμένα, η LEXIS προμήθευσε και εγκατέστησε το σύστημα ελέγχου πρόσβασης KSCA120-ANW-TFC της KEDACOM στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ Α.Ε. Λαυρίου-Κερατέας. Εν όψει των αυξημένων και απαιτητικών αναγκών για έλεγχο στην είσοδο για την αποφυγή κρουσμάτων κορωνοϊού, η ΔΕΗ Α.Ε. εμπιστεύτηκε τη λύση της LEXIS, έπειτα από εντατικές δοκιμές στην κεντρική είσοδο της Υπηρεσίας.

Το τερματικό αναγνώρισης προσώπων KEDACOM KSCA120-AI-TFC συνδυάζει μέτρηση θερμοκρασίας σώματος, αναγνώριση προσώπου, αναγνώστη καρτών, αμφίδρομη επικοινωνία και έλεγχο απομακρυσμένης πρόσβασης σε μία μόνο συσκευή. Η προτεινόμενη λύση έχει πληθώρα εφαρμογών, ξεκινώντας από τη βασική ταυτοποίηση για έλεγχο εισόδου έως την προηγμένη απομακρυσμένη διαχείριση πρόσβασης, προσφέροντας υψηλού επιπέδου ασφάλεια με μεγάλη  ευκολία στη χρήση και την εγκατάσταση.

Η KEDACOM είναιένας από τους μεγαλύτερους και ταχέως αναπτυσσόμενους κατασκευαστές παγκοσμίως και παρέχει προηγμένες και έξυπνες λύσεις ασφαλείας με τη χρήση Artificial Intelligence. Η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας της KEDACOM στην Ελλάδα. Με εμπειρία άνω των 15 χρόνων στον τομέα των συστημάτων απομακρυσμένης παρακολούθησης, οι πιστοποιημένοι μηχανικοί μας είναι σε θέση να σχεδιάζουν και να υλοποιούν την πλέον κατάλληλη και συμφέρουσα λύση για κάθε εφαρμογή, παρέχοντας υποστήριξη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση.

Περισσότερες πληροφορίες: email: [email protected], τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350-1.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis