Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 17/12/2017

Οι έρευνες της Ασφαλείας Χαλκίδας για το λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων σε περιοχές της Εύβοιας, έφεραν στο προσκήνιο δυο νεαρούς Πακιστανούς που κατοικούσαν στο Βασιλικό και αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. για την σύλληψή τους.

Οι αλλοδαποί ηλικίας 29 και 22 χρόνων συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης, αλλά στο σπίτι τους δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο, αντίθετα με τις πληροφορίες που υπήρχαν. Ήταν φανερό ότι χρησιμοποιούσαν κάποια «καβάντζα» και οι αστυνομικοί άρχισαν να «χτενίζουν» την γύρω περιοχή. Μεταξύ των σημείων που ερεύνησαν, ήταν και ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι δίπλα σε αυτό των Πακιστανών.

[custom:google-ads]

Η έρευνα απέδωσε καρπούς, καθώς στο εσωτερικό του βρέθηκαν κρυμμένες 586 συσκευασίες με συνολικά 29 κιλά και 300 γραμμάρια καπνού και 4.715 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, όλα χωρίς την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης! Έτσι, κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι, ενώ οι δύο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis