Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:15 | 09/03/2018

Συγκλονίζει την κοινωνία της Κέρκυρας η οικογενειακή τραγωδία με τον 62χρονο συνταξιούχο αστυνομικό που σκότωσε τη γυναίκα του.

Η είδηση μπορεί να σόκαρε την τοπική κοινωνία, ωστόσο, φέρεται πως δεν εξέπληξε τους ανθρώπους από το περιβάλλον του θύματος.

Οι φίλες της 56χρονης, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο «E», υποστήριξαν πως ο 62χρονος ζήλευε παθολογικά τη γυναίκα και του εκείνη είχε καταγγείλει στην αστυνομία πως απειλούσε πως θα την σκοτώσει.

Το «περίεργο» παρελθόν του 62χρονου

Το παρελθόν του συνταξιούχου αστυνομικού φέρεται να έχει «σκοτεινά» σημεία.

Το 2005 όταν και διέμενε στην περιοχή Τζάβρου της Κέρκυρας με την πρώην γυναίκα, εκείνη είχε πέσει από το μπαλκόνι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένη με C-130 στην Αθήνα. Το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζει μιλώντας στο protothema πως ποτέ δεν διευκρινίστηκε εάν επρόκειτο για ατύχημα.

Συγγενείς και φίλοι που γνώριζαν τον άντρα κάνουν λόγο για σκηνές βίας μεταξύ τους, με την πρώην σύζυγό του να βρίσκει, τελικά, τη δύναμη και να τον χωρίζει.

Παράλληλα, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως κατά τη θητεία του στην Ασφάλεια Κέρκυρας το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση χρηματισμού αστυνομικών, χωρίς να έχε αποδειχθεί κάτι.

Σε αυτό το περιστατικό, ο τότε προϊστάμενος του είχε υποβάλει την παραίτησή του  στην Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού, λίγο πριν την αποκάλυψη. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν οι εμπλεκόμενοι δεν τα βρήκαν στη μοιρασιά.

Ο 62χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πήρε μετάθεση στην αστυνομική υπηρεσία του αεροδρομίου αλλά και εκεί υπήρχαν αρκετά  προβλήματα με τους συναδέλφους του.

www.iefimerida.gr



 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis