Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:12 | 17/06/2019

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο 31χρονος ψυκτικός που το πρωί της Τετάρτης (12/06) διέπραξε έγκλημα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, σκοτώνοντας με σφυρί μια 63χρονη γυναίκα μετά από διαπληκτισμό μαζί της.

«Είμαι συντετριμμένος. Κατανοώ σταδιακά το μέγεθος του σφάλματος. Αντέδρασα υπερβολικά σε μία κακιά στιγμή και αφαίρεσα παράλογα μία ζωή καταστρέφοντας σε λίγα δευτερόλεπτα και τη δική μου ζωή», φέρεται να δήλωσε από τα κρατητήρια ο 31χρονος ψυκτικός, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

[custom:google-ads]

«Δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα κάνω όμως ότι μπορώ να απαλύνω τον πόνο που προκάλεσα στους οικείους του θύματος αλλά και στα δικά μου αγαπημένα πρόσωπα», συνέχισε.

Το χρονικό του εγκλήματος στην Καλαμαριά

Όπως προαναφέρθηκε ο 31χρονος είχε πάει στο σπίτι της 63χρονης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης προκειμένου να επιδιορθώσει μια βλάβη στο κλιματιστικό.

Ξαφνικά, ξέσπασε μεγάλος καβγάς πιθανότατα επειδή η 63χρονη ζήτησε από τον δράστης της εγκληματικής ενέργειας ένα ακόμα μερεμέτι. Τότε εκείνος την χτύπησε με ένα σφυρί στο κεφάλι.

Σημειώνεται, ότι την άτυχη γυναίκα βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος η κόρη της, ενώ συγκλονιστικό είναι το στοιχείο ότι ο 31χρονος, αφού δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα, έπλυνε τα χέρια του και συνέχισε κανονικά την εργασία του, πηγαίνοντας στα υπόλοιπα προγραμματισμένα ραντεβού του!

Πηγή: iefimerida.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis