Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:42 | 07/04/2016

Σοκαρισμένη εξακολουθεί να είναι η τοπική κοινωνία της Μακρυράχης Πηλίου από το άγριο φονικό με θύμα έναν 61χρονο άνδρα. 

Δράστης του φονικού ένας 50χρονος ο οποίος με το ίδιο όπλο τραυμάτισε, ευτυχώς όχι σοβαρά, και την 36χρονη πρώην φίλη του. 

Πώς έγινε το φονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος βρήκε τον 61χρονο και την 36χρονη σε μια αποθήκη. Αρχικά πυροβόλησε και τραυμάτισε στο χέρι την πρώην φίλη του και αμέσως μετά πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 61χρονο. Ακολούθως άρχισε να τους χτυπά μανιωδώς με το κοντάκι του όπλου σε διάφορα σημεία του σώματός του. Ακολούθως ο δράστης προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας φυτοφάρμακο. Τέσσερις ημέρες μετά, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. 

Ο χωρισμός που του στοίχισε 

Ο 50χρονος πριν από λίγο καιρό είχε χωρίσει με την 36χρονη γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέση εδώ και πολλά χρόνια. Πληροφορίες από το taxydromos.gr αναφέρουν ότι δεν είχε ξεπεράσει ποτέ τον χωρισμό αυτό, αρνούνταν ότι ήθελε να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, ενώ τα πειράγματα κάποιων συγχωριανών του τον πείραζαν ιδιαίτερα. Υπήρχαν ορισμένοι, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, που αν και τον έβλεπαν να μαραζώνει, ωστόσο του έλεγαν περιπαικτικά ότι «σου πήραν τη φίλη σου μέσα από τα χέρια σου», ότι «πάει η γυναίκα σου»…

Οπως όλα δείχνουν η ζήλια ήταν αυτή που όπλισε το χέρι του 50χρονου, ο οποίος, κατά πληροφορίες τον τελευταίο καιρό έψαχνε να βρει κυνηγετικό όπλο επικαλούμενος ότι είχε πρόβλημα με τα σκυλιά στο κτήμα του. Το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας, τώρα, συνεχίζει τις έρευνες, ώστε να διαπιστωθεί, ο 50χρονος, που δεν είχε άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου, από πού προμηθεύτηκε την καραμπίνα.

Ο 61χρονος είχε βοηθήσει οικονομικά τον φονιά του

Δράστης και θύμα, όπως μαρτυρούν συγχωριανοί τους είχαν άριστες σχέσεις και ποτέ στο παρελθόν δεν είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους το παραμικρό.

Μάλιστα, ο 61χρονος αγρότης μόλις πριν δύο - τρία χρόνια είχε συμβάλει και ο ίδιος ουσιαστικά στην προσπάθεια του χωριού να συγκεντρωθούν χρήματα, ώστε ο 50χρονος να υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς 



http://www.iefimerida.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis