Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:39 | 08/10/2015

Διαβάστε το κείμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Δυτικής Αττικής και αφορά ένα από τα σημαντικότερα θέματα που σχετίζονται με την ΕΛ.ΑΣ..

 

Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι

     Όπως γνωρίζεται αντιπροσωπεία του προεδρείου μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΚΟΥΜΠΟΥΛΗ Αθανάσιο , τον Α΄ Αντιπρόεδρο ΤΖΙΜΑ Νικόλαο και τον Γεν. Γραμματέα ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ Γεώργιο και έπειτα από αίτημα της συναντήθηκε το Σάββατο 03-10-2015 με τον κ. Επιτελάρχη  Αντιστράτηγο κ. ΚΑΤΡΙΑΔΑΚΗ Εμμανουήλ.

     Εκτός των άλλων θεμάτων που τέθηκαν υπ’ όψιν του κ. Επιτελάρχη, τέθηκε και το μείζον ζήτημα της έλλειψης οχημάτων.

     Η Ένωσή μας πλήρως συναισθανόμενη των εξαιρετικά δυσχερών οικονομικά εποχών που διανύουμε καθώς και της έλλειψης σχετικών κονδυλίων,πρότεινε ως προς την επίλυση του ανωτέρου προβλήματος , εκτός των άλλων , και την προοπτική ανακατανομής των ήδη υπαρχόντων οχημάτων.

     Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι εξεδόθη από τον κ. Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. ΤΣΑΚΝΑΚΗ Δημήτριο εγκύκλιος διαταγή με την οποία καθορίζονται τα πρόσωπα που εξυπηρετούνται με την χρήση Υπηρεσιακών οχημάτων της ΕΛ.ΑΣ.

     Η Ένωσή μας ευελπιστεί στην άμεση εφαρμογή της ανωτέρω εγκυκλίου διαταγής και είναι πλήρως πεπεισμένη ότι η πιστή εφαρμογή της θα συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό ως προς την επίλυση του ανωτέρω μείζονος προβλήματος.       

 

                        Για το Δ.Σ.

                 - Ο -                                                                                                        - Ο -

                    Πρόεδρος                                                                                            Γεν. Γραμματέας

 

 

 

                ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Αθανάσιος                                                                          ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis