Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:58 | 28/11/2018

Σε θέματα ασφάλειας αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την εισαγωγή της σημερινής ομιλίας του στη Βουλή, κάνοντας λόγο για σημαντικές επιτυχίες της ΕΛΑΣ τις τελευταίες ημέρες, που οφείλονται στον νέο σχεδιασμό από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου σε ό,τι αφορά τις πεζές περιπολίες και το σχέδιο «Περσέας», τις οποίες, όπως σχολίασε, δεν θα τις δούμε στα βραδινά δελτία των ειδήσεων.

[custom:google-ads]

Όπως σημείωσε, ακριβώς επειδή πρόκειται για επιτυχίες, δεν θα έχει -τουλάχιστον σύντομα- την «τιμή» να αντιπαρατεθεί με τον κ. Μητσοτάκη, γιατί δεν θα του κάνει σύντομα ερώτηση για την ανομία και την εγκληματικότητα.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός μίλησε για την επ' αυτοφώρω σύλληψη δραστών σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια, αλλά και χθες σε κατάστημα ΕΛΤΑ.

Επίσης, αναφέρθηκε στη σημερινή εξάρθρωση δικτύου εγκληματικής οργάνωσης, στο οποίο φέρεται να συμμετείχαν τα ενεχειροδανειστήρια «Ριχάρδος», με 59 συλληφθέντες, εκ των οποίων και ο «εγκέφαλος».

[custom:google-ads]

Όπως τόνισε, ούτε η ρητορική της ΝΔ ούτε πολλά ΜΜΕ ασχολούνται συνήθως με τους «εγκληματίες με τα λευκά "κολάρα"» και το εν λόγω δίκτυο είχε ξεζουμίσει -ιδιαίτερα στα πρώτα χρόνια της κρίσης- δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που είδαν εν μία νυκτί τα εισοδήματά τους να καταρρακώνονται, οι οποίοι μέσα στην απελπισία τους προσπάθησαν να βρουν τη δυνατότητα ενός πρόσκαιρου βοηθήματος, ξεπουλώντας τα τιμαλφή τους σε τιμή ευκαιρίας.

Δείτε στο Policenet.gr: Ενημέρωση για τις εξετάσεις των Αρχιφυλάκων

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis