Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 12/02/2021

Μετά το τέλος της πορείας για το νόμο που συζητείται στη Βουλή για τα Πανεπιστήμια, την Τέταρτη (10/2/2021) στη Θεσσαλονίκη, σημειώθηκαν επεισόδια. Σύμφωνα με βίντεο από γνωστή δημοσιογραφική ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της οδού Ολύμπου, φαίνονται αστυνομικοι της ΥΑΤ/ΔΑΕΘ να απωθούν έναν διαδηλωτή!

Ο τίτλος όμως όταν προβλήθηκε το βίντεο, δυστυχώς, ήταν: «Νέο περιστατικό Αστυνομικής βίας που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο σημερινό συλλαλητήριο, αστυνομικοί χτυπούν στο πρόσωπο με αγκωνιά και μετά κλωτσούν άντρα διαδηλωτή...».

Μάλιστα γι’ αυτό το περιστατικό διατάχθηκε από την υπηρεσία ΕΔΕ.

Σε κάθε περίπτωση στηρίζουμε πάντοτε όλους τους συναδέλφους και ειδικά στην ΥΑΤ/ΔΑΕΘ όπου είχα και τη τιμή να υπηρετήσω, μια υπηρεσία που λειτουργεί πάντα υποδειγματικά και οι συνάδελφοί μας έχουν καταφέρει κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες να διασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνιας, λειτουργώντας πάντοτε ως σωστοί επαγγελματίες! Πάντα βέβαια, σε κάθε περίπτωση, δηλώνω και πάλι, ότι θα στηρίζω με τις ενέργειές μου, την πιστή εφαρμογή της νομιμότητας και της εξυπηρέτησης του Δημοσίου συμφέροντος.

Το ερώτημα που πρέπει να τεθεί είναι: Η διευθύντρια της ιστοσελίδας τι σχέση έχει με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης; Είναι μήπως έμμισθη στην Ένωση Θεσσαλονίκης, όπως προκύπτει μάλιστα από σχετική απόφαση που ελήφθη σε δημόσια συνεδρίαση του ΔΣ, ως δημοσιογραφική σύμβουλος της Ένωσης Θεσσαλονίκης και η οποία είναι υπεύθυνη, έχει την επιμέλεια, για την έκδοση της εφημερίδας;

Δηλαδή πληρώνεται με μηνιαία αποζημίωση από τα χρήματα των εισφορών των συναδέλφων, που είναι εγγεγραμμένοι στην Ένωση, με σαφείς σκοπούς ομως, να εξυπηρετεί τα συνδικαλιστικά συμφέροντα των μελών της...

Τι θα κάνει η Ένωση μετά από αυτό το γεγονός;

Σίγουρα τίθενται, συνδικαλιστικης και καταστατικής δεοντολογίας, πολύ σοβαρά ζητήματα που οφείλουμε να τονίσουμε! Ερωτήματα, μάλιστα, που θέτουν όλοι οι συνάδελφοι της περιοχής μας!

 
 
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Κ. Ευαγγελος
Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ
Μέλος του Ε.Κ.Α Θεσσαλονίκης
 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis