Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:02 | 12/08/2021

Η Κατερίνα Ιωαννίδου συγκλόνισε το πανελλήνιο με τις φωτογραφίες που την απεικονίζουν να προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά στην Βαρυμπόμπη



Την αφαίρεση της εικόνας που αξιοποιεί το πρόσωπό της σε αφίσα του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ ζήτησε δημόσια η Κατερίνα Ιωαννίδου, εθελόντρια πυροσβέστης.

Αναλυτικότερα, φωτογραφία από τη μάχη που έδωσε με τις φλόγες στην πυρκαγιά στην Βαρυμπόμπη η Κατερίνα Ιωαννίδου χρησιμοποιείται σε αφίσα του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ και αναγράφεται επάνω της «Για να αναπνεύσουμε, πρέπει να τους ανατρέψουμε. Κάτω η εγκληματική κυβέρνηση της ΝΔ». Η εθελόντρια πυροσβέστης, ωστόσο, ξεσπά σε δημοσίευση στον λογαριασμό της στο Facebook, όπου αναφέρει πως δεν έχει δώσει άδεια για να χρησιμοποιηθεί η φωτογραφία που την απεικονίζει σε «πολιτικά και κομματικά παιχνίδια».

Στη δημοσίευση η κ. Ιωαννίδου ζητά να αποσύρει το κόμμα τη φωτογραφία της άμεσα και ότι δεν επιθυμεί να υπάρχει εν γένει σε καμία αφίσα κόμματος το πρόσωπο της.
Παράλληλα, η εθελοντής πυροσβέστης ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να λάβει μέρος σε τέτοιες διαμάχες και ότι η εμπλοκή της με την κατάσβεση των πυρκαγιών δεν έχει σχέση με καμία πολιτική διαμάχη.

Πηγή: voria.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis