Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:01 | 22/07/2018

Ο Στέφανος Αραπάκης είναι ένας εθνοφύλακας στη Ρόδο που πρέπει να εγχειριστεί για αφαίρεση όγκου στο κεφάλι.

Την περίπτωσή του, πριν ζητηθεί η συνδρομή από τον «Εθνικό Κήρυκα» στις ΗΠΑ, έκανε γνωστή πρώτα η τοπική εφημερίδα «Ροδιακή» στις 26 Ιουνίου, αναφέροντας:

«Ο 46χρονος είναι έγγαμος πατέρας τριών ανήλικων παιδιών και πριν από μερικούς μήνες, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο σύμπτωμα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ξεκίνησε σειρά εξετάσεων, οι οποίες και έδειξαν ότι έχει όγκο στο κεφάλι. Η πάθησή του δυστυχώς μπορεί να αντιμετωπιστεί χειρουργικά μόνο σε νοσοκομείο της Γερμανίας, όπου και πρέπει να μεταφερθεί όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ωστόσο, το κόστος που απαιτείται για την εξειδικευμένη επέμβαση και θεραπεία του ξεπερνά τις 55.000 ευρώ και είναι δυσβάσταχτο για την οικογένειά του και για τον λόγο αυτό γίνεται έκκληση για να βοηθήσουν όσοι μπορούν».

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό: Τράπεζα Alpha Bank IBAN: GR26 0140 6400 6400 0234 0066 228.

Για το ήθος του 46χρονου Ροδίτη εγγυάται και ο υποδιοικητής του ΤΕΘ Ρόδου, ανθυπολοχαγός Βασίλειος Αραπατζής, σύμφωνα με φωτοτυπία της επιστολής του που προσκομίστηκε στην εφημερίδα μας και στην οποία ο ανθυπολοχαγός αναφέρει ότι ο Στέφανος Αραπάκης είναι μέλος της μεγάλης οικογένειας των εθνοφυλάκων με εξαίρετο ήθος και σπάνιο χαρακτήρα. Η παρουσία του εθελοντικά στο ΤΕΘ ήταν συνεχής από το 1993 έως και τον Ιανουάριο του 2018 όταν διαγνώσθηκε η ασθένειά του.

Το ποσό μπορεί να είναι πολύ μεγάλο για την οικογένεια του κ. Αραπάκη, αλλά όχι αδύνατο να το συγκεντρώσουμε από την Ομογένεια. Και ακόμη πιο εύκολο αν κινητοποιηθούν οι απόδημοι Ροδίτες.

Για οποιονδήποτε θέλει περισσότερες πληροφορίες ή να μιλήσει απευθείας με την οικογένεια του ασθενούς μπορεί να πάρει την κα Ελένη Ζαγοριανού στο κινητό τηλέφωνο 6947713209.

Του
Άρη Παπαδόπουλου
από τον “Εθνικό Κήρυκα”

rodiaki.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis