Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:51 | 25/09/2019

Το πρόγραμμα «VIP Protection (Basic Level)» του πιστοποιημένου Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΑΞΙΑ, εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη σύγχρονη κατάρτιση σε οποιοδήποτε στέλεχος του τομέα της ασφάλειας επιθυμεί να εργαστεί ως Προσωπικός Συνοδός Ασφάλειας (ΠΣΑ).

Υλοποιείται από εκπαιδευτές και ειδικούς εισηγητές, πιστοποιημένους από τους Ελληνικούς Κρατικούς Φορείς, πρώην στελέχη Σωμάτων Ασφάλειας και Ενόπλων Δυνάμεων, που διαθέτουν την ανάλογη πανεπιστημιακή εξειδίκευση, τεχνογνωσία, νομική κατάρτιση, εμπειρία και ικανότητα,  με πολυετή προϋπηρεσία στο χώρο. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης και εκπαιδευτικό υλικό σε ψηφιακή μορφή.

Το επόμενο 4/ήμερο πρόγραμμα 48 ωρών θα πραγματοποιηθεί στις 26-29/9/2019 (ωράριο 09:00-21:00). Το πρόγραμμα υλοποιείται στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Κε.Δι.Βι.Μ.2 ΑΞΙΑ στο Κερατσίνι, Πειραιά.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Οι κύριες θεματικές ενότητες που περιλαμβάνονται είναι συνοπτικά οι εξής:

·         Έννοιες & φιλοσοφία VIP - Ορισμοί και νομοθετικό πλαίσιο ΠΣΑ.

·         Πεδίο επαγγελματικής δραστηριότητας - Καθήκοντα ΠΣΑ.

·         Φυσική κατάσταση και διανοητική προετοιμασία.

·         Νομικό πλαίσιο άμυνας και χρήσης όπλων.

·         Αναγνώριση υπόπτων ατόμων, αντικειμένων, αυτοκινήτων.

·         Μετακινήσεις VIP (Πεζές- Εποχούμενες).

·         Τακτικές σε συναντήσεις και επισκέψεις.

·         Αυτοψίες.

·         Δακτύλιοι ασφαλείας.

·         Πεζοί σχηματισμοί σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους.

·         Θέσεις - Κινήσεις Συνοδών.

·         Αφίξεις - Αναχωρήσεις VIP.

·         Αυτοκινητοπομπές.

·         Κατηγορίες, χώροι, σημεία και στάδια επιθέσεων.

·         Διαχείριση και τακτικές αντιμετώπισης απειλών.

·         Τακτικές κάλυψης και διαφυγής.

·         Εκπαίδευση με ρέπλικες και τεχνικές οπλισμού.

·         Α΄ Βοήθειες (ΚΑΡΠΑ, ανοικτά τραύματα).

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε υγιή άτομα, με ή χωρίς σχετική εμπειρία, τα οποία:

o    Έχουν Άδεια Εργασίας Προσωπικού ΙΕΠΥΑ και προορίζονται ως Προσωπικοί Συνοδοί Ασφάλειας.

o    Ήδη εργάζονται στο χώρο και επιθυμούν σύγχρονη Επαγγελματική Κατάρτιση ή Επανακατάρτιση.

o    Είναι γενικά Αστυνομικό προσωπικό (ΕΛ.ΑΣ., Ειδικοί Φρουροί, Συνοριοφύλακες, Λιμενικοί) ή προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και επιθυμούν να εκπαιδευτούν και ως Προσωπικοί Συνοδοί Ασφάλειας.

o    Δεν ανήκουν στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλειας αλλά γενικά επιθυμούν να εφοδιαστούν με την ανάλογη επαγγελματική γνώση και ικανότητα του Προσωπικού Συνοδού Ασφάλειας για την προσωπική τους ασφάλεια, για χόμπι, εμπειρία, κ.λ.π.

o    Σε επιχειρηματίες, οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρία προκειμένου να προστατεύουν με επάρκεια τον εαυτό τους και την οικογένειά τους από απειλές.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Η βάση του  προγράμματος περιλαμβάνει αμιγή θεωρία, πρακτικοποιημένη θεωρία και πρακτική εξάσκηση, σε όλα τα αντικείμενα που απαιτεί η συγκεκριμένη ενασχόληση του Προσωπικού Συνοδού Ασφάλειας. Οι επί μέρους θεματικές ενότητες δύναται να τροποποιούνται και να προσαρμόζονται στις εκπαιδευτικές ανάγκες των καταρτιζόμενων, ύστερα από έγκριση και με μέριμνα του Επιστημονικού Υπεύθυνου του προγράμματος.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε υγιή άτομα τα οποία προσκομίζουν ιατρική βεβαίωση για την δυνατότητα άσκησης η οποία λαμβάνει χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Επίσης για την συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη σύντομη συνέντευξη με τον Επιστημονικό Υπεύθυνο του προγράμματος.

Το Κε.Δι.Βι.Μ.2 ΑΞΙΑ προμηθεύει δωρεάν τους καταρτιζόμενους με μπλούζα εκπαίδευσης και γραφική ύλη. Επίσης κατά τη διάρκεια του προγράμματος στους καταρτιζόμενους χορηγείται πιστολοθήκη και εκπαιδευτικό πιστόλι replica.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τα δίδακτρα είναι 400€ και υπάρχει προσφορά διδάκτρων 300€ ειδικά για ένστολους. Τα δίδακτρα καταβάλλονται σε δύο δόσεις, με τραπεζική κατάθεση, ή πιστωτική κάρτα. Δίνεται η δυνατότητα έκπτωσης για έγκαιρη εγγραφή ή λόγω συμμετοχής σε άλλο σε σεμινάριο του Κε.Δι.Βι.Μ.2 ΑΞΙΑ. Στο κόστος περιλαμβάνονται τα coffee breaks και τα μεσημεριανά γεύματα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis