Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:20 | 09/10/2015

Ένα από τα καλύτερα Κέντρα Ξένων Γλωσσών στην Αθήνα βρίσκεται κοντά στον Έλληνα αστυνομικό και την οικογένειά του προσφέροντας έκπτωση 20% στα δίδακτρά του.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ορισμένες πληροφορίες.

 

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Success, ιδρύθηκε το 1973 από τον κ. Κωνσταντίνο Αυγουλά (Ξένες Γλώσσες “Κ. Αυγουλάς”) στο Μοσχάτο.

Το φροντιστήριο γνώρισε πολυάριθμες επιτυχίες με το πρόγραμμα του κ. Αυγουλά και οι ίδιες συνεχίζονται ακόμα και τώρα μετά από τόσα χρόνια υπό την νέα διεύθυνση και κόρη του, κ. Ζηνοβία Αυγουλά.

Το κέντρο ξένων γλωσσών ανήκει στο πρόγραμμα του συνδέσμου Europalso και εκτελεί πιστά το πρόγραμμα εκμάθησης του συνδέσμου όπως όμως και του πατέρα της.

 

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Το κέντρο ξένης γλώσσας ακολουθεί ένα αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών και μελέτης. Θα καλύψει την ύλη που πρέπει, και αν ο μαθητής έχει κενά ή δεν την προφταίνει αυτή την ύλη, το κέντρο θα φροντίσει να καλύψει τα κενά του. Δεν θα προσαρμοστεί το κέντρο στο ρυθμό του μαθητή, αλλά θα φροντίσει να προσφέρει στο παιδί τη δυνατότητα να αφομοιώσει τις γνώσεις του όσο καλύτερα γίνεται ώστε να μην υστερεί.

 

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΜΑΘΗΣΗΣ

Στο κέντρο ξένης γλώσσας ακολουθείται ένα δοκιμασμένο σύστημα.
Υπάρχουν επιστημονικές μεθοδολογίες που διαρκώς εκσυγχρονίζονται ως προς το πώς το παιδί θα μάθει τα γραμματικά φαινόμενα, την ορθογραφία, την προφορά, τη γραφή. Όλα αυτά απαιτείται να μαθαίνονται με σύγχρονους τρόπους που διευκολύνουν το παιδί και κάνουν τη μάθηση ευχάριστη και εύκολη, όπως οι δια δραστικοί πίνακες που είναι εγκατεστημένοι σε κάθε τάξη.

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Κωνσταντουπόλεως 54, Μοσχάτο Αττικής

Τηλ. 2104815042,

email: [email protected]

ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:  www.successfli.edu.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis