Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:44 | 02/01/2017

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος συνέλαβαν την 30-12-2016 στην Αθήνα  έναν 46χρονο ημεδαπό για ληστείες κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, πλαστογραφία και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν ακόμα τον συνεργό του.

Το τελευταίο δίμηνο είχε διαπιστωθεί η εγκληματική δράση 2 ατόμων τα οποία κινούμενα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κατά τις βραδινές ή πρώτες πρωινές ώρες, προσέγγιζαν τα θύματά τους, κυρίως γυναίκες οι οποίες κινούνταν πεζές σε δρόμους με μειωμένη κίνηση, αποβιβάζονταν από το αυτοκίνητό τους και με χρήση σωματικής βίας, αφαιρούσαν τις τσάντες τους.

Κατόπιν των ανωτέρω, το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος συγκρότησε ειδική ομάδα, προκειμένου να εντοπίσει και συλλάβει τους δράστες.

Μετά την ανάλυση των δεδομένων που συλλέχθηκαν από την έρευνα, πιστοποιήθηκε η δράση και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 46χρονου, ο οποίος και συνελήφθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Nέα διαταγή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για την σύσταση νέας ομάδας ταχείας επέμβασης

 

ΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ

Στην κατοχή του συλληφθέντα καθώς και στην οικία του και στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μέχρι τώρα έχουν εξιχνιασθεί επτά περιπτώσεις ληστειών-απραγής τσάντας στις περιοχές Κολωνακίου, Εξαρχείων και Βύρωνα.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis