Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:48 | 24/06/2021

Η Haix, πρωτοπόρος στα υποδήματα με υψηλές προδιαγραφές (HAIX Group), προσφέρει προνομιακή τιμή στα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων για τον τελευταίο της δημιούργημα, το νέο άρβυλο HAIX TACTIX GTX, που πληρεί υψηλές προδιαγραφές και είναι προσαρμοσμένο για το περιβάλλον που κινούνται οι συνοριακοί φύλακες στην Ελλάδα.

Η προσφορά θα ισχύει έως τον Σεπτέμβριο 2021, με εγγύηση, δωρεάν αποστολή και δυνατότητα αλλαγής σε μέγεθος.

Για κάθε ενδιαφέρον και ενεργοποίηση της προσφοράς, επικοινωνήστε μέσω των Σωματείων που είναι μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

 

 

Χαρακτηριστικά των TACTIX GTX

 

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε με μια ματιά τα χαρακτηριστικά των νέων αρβυλών σωμάτων ασφαλείας TACTIX GTX:

Η HAIX Γερμανίας, ο κορυφαίος κατασκευαστής υποδημάτων ασφαλείας παρουσιάζει το νέο επιχειρησιακό μοντέλο TACTIX GTX.
Τα νέα TACTIX GTX είναι ιδανικά για χρήση από εργαζομένους στα σώματα ασφαλείας.

Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται σε στρατιωτικούς, συνοριοφύλακες και επαγγελματίες οι οποίοι χρειάζεται να μεταφέρονται από την πόλη, σε περιβάλλον με υγρασία, λάσπες ή δύσβατα μονοπάτια με βραχώδη εδάφη.

Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά τους, είναι ιδανικά για κάθε επιχειρησιακό περιβάλλον. Τα νέα άρβυλα TACTIX GTX (κωδ. 108024) με ύψος 24 εκ. και βάρος μόλις 655 gr είναι τα ελαφρύτερα στην κατηγορία τους, διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό και μία ολοκαίνουργια, εξαιρετικά αντιολισθητική σόλα.
Η σόλα του νέου μοντέλου είναι κατασκευασμένη από ανθεκτική, ειδική σύνθεση καουτσούκ, φέρει μεσοσόλα από πολυουρεθάνη, διαθέτει σπορ σχεδιασμό στο ύψος των δαχτύλων και της φτέρνας για σταθερό βάδισμα σε κάθε τύπο εδάφους και είναι πιστοποιημένη με τα υψηλότερα στάνταρ για υπηρεσιακά υποδήματα ασφαλείας. Επίσης, ένα ειδικό ένθετο στην σόλα, προσφέρει αυξημένη σταθερότητα και προστατεύει από πιέσεις στο πέλμα, π.χ. από πέτρες.

Όπως σε όλα τα υποδήματα της HAIX, μία αδιάβροχη και εξαιρετικά αναπνεύσιμη μεμβράνη GORE-TEX τριών στρώσεων κρατάει τα πόδια στεγνά ακόμη και στις πιο σκληρές συνθήκες υγρασίας. Μία ακόμη καινοτομία είναι η εσωτερική σόλα Texon η οποία απορροφά και αποβάλλει την υγρασία από το εσωτερικό του υποδήματος. Το επάνω μέρος των αρβυλών είναι κατασκευασμένο από έναν συνδυασμό δέρματος-υφάσματος, υλικά κορυφαίας ποιότητας. Στα σημεία υψηλής καταπόνησης υπάρχουν ενισχύσεις δέρματος οι οποίες κάνουν τα υποδήματα πιο ανθεκτικά ακόμη και κάτω από πιο δύσκολες συνθήκες.
Επιπρόσθετα, άλλα καινοτόμα τεχνολογικά συστήματα της HAIX που διαθέτουν τα νέα TACTIX GTX είναι το HAIX AS System και το HAIX Climate System, τα οποία εξασφαλίζουν την μέγιστη άνεση. Τα TACTIX GTX είναι σχεδιασμένα για χρήση σε όλες τις εποχές του χρόνου και φέρουν πιστοποίηση HI (Heat Insulation) και CI (Cold Insulation).

Ύψος (εκ.): 24
Βάρος (gr): 655
Υλικό κατασκευής: Αδιάβροχο δέρμα 2.0-2.2.mm
Textile Πιστοποίηση: CE EN ISO 20347:2012 / O2 HRO HI CI WR FO SRC

 

HAIX Made in Europe

Οι Ευρωπαϊκοί κανονισμοί για την ετικέτα «Κατασκευασμένο στην Ευρώπη» είναι ως επί το πλείστων ελλιπείς και επιτρέπουν πολλές “διεξόδους”. Εάν, για παράδειγμα, ένα παπούτσι και μια σόλα παπουτσιού ενωθούν σε μια χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το παπούτσι μπορεί να φέρει το «Made in Europe». Δεν έχει σημασία από πού προέρχονται τα δύο συστατικά.


Λέγεται ότι διάφοροι κατασκευαστές που παράγουν τα μεμονωμένα εξαρτήματα και μέρη των παπουτσιών τους στην Ασία στη συνέχεια παρέχουν τα παπούτσια τους με την ετικέτα «Made in Europe» και μπορούν να το κάνουν αυτό σύμφωνα με τους κανονισμούς. Όχι στη HAIX®! “Εάν λέει σε ένα παπούτσι HAIX® ότι είναι «Κατασκευασμένο στην Ευρώπη», τότε εγγυόμαστε πως κατασκευάστηκε 100% στην Ευρώπη”, αναγνωρίζει η επικεφαλής της HAIX® Tania Haimerl όταν μιλά για τις ευρωπαϊκές εγκαταστάσεις της.

 

 

 

 

bordernews.gr 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis