Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 16/05/2019
Την Τετάρτη 08 Μαΐου 2019 η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε συνάντηση με την Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης κ.Ελευθερία Χατζηγεωργίου με σκοπό να της θέσει κάποια από τα μείζονα προβλήματα τα οποία ταλανίζουν τους συναδέλφους οι οποίο υπηρετούν στην Θεσσαλονίκη και ευρύτερα στην  Κεντρική Μακεδονία . Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα με εμφανή την πρόθεση για μεταξύ μας συνεργασία .
 
Την συζήτηση μονοπώλησε το φλέγον ζήτημα των κενών στην αστυνόμευση τόσο  της πόλης της Θεσσαλονίκης όσο και των υπολοίπων  πόλεων της κεντρικής Μακεδονίας  κενά τα οποία συνιστούν και την αύξηση της εγκληματικότητας. Τονίσαμε πως τα προβλήματα  αυτά  είναι άμεσα συνυφασμένα με τις σοβαρές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό , υλικά και μέσα
.
Επίσης τέθηκε από πλευράς μας το πάγωμα των προσλήψεων Ειδικών Φρουρών εδώ και πολλά χρόνια με αποτέλεσμα τον αρνητικό αντίκτυπο στην εμφανή αστυνόμευση και την καταπολέμηση του εγκλήματος, καθώς οι Ειδικοί Φρουροί από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων τους υπηρετούν τον πολίτη και την κοινωνία μέσα από τις πλέον μάχιμες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ όπως ΔΙΑΣ, Ζ ,ΟΠΚΕ και Α.Τ.  Από πλευράς της η κ. Υπουργός αφού άκουσε με προσοχή τις τοποθετήσεις μας,  τόνισε πως θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια βελτιώσης των προβλημάτων τα οποία θέσαμε με κάθε ενδεδειγμένο τρόπο .
 
Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεχίσει την δράση της και τις επαφές της ώστε χρόνια ζητήματα τόσο θεσμικά όσο και υπηρεσιακά, τα οποία λιμνάζουν εδώ και χρόνια  να επιλυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με βασικό γνώμονα το συμφέρον των συναδέλφων .
 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis