Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 23/03/2017

Διατεθειμένος να πρωτοστατήσει στην πρωτοβουλία δημιουργίας χώρων ιατρικώς ελεγχόμενης χρήσης ουσιών, που θα περιορίσουν τη δημόσια χρήση στους δρόμους και τους θανάτους, είναι ο δήμος Αθηναίων.

Αυτό ανακοίνωσε ο δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης, στη συνάντηση που είχε σήμερα στο Δημαρχείο, με αντιπροσωπεία της φοιτητικής παράταξης ΠΑΣΠ από το Τμήμα Οικονομικών Σπουδών του ΕΚΠΑ και αντικείμενο της οποίας ήταν η διακίνηση ναρκωτικών έξω από τη Σχολή της Νομικής, στον πεζόδρομο της Μασσαλίας. Οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΠ, περιέγραψαν τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές πηγαίνοντας και φεύγοντας από τη σχολή τους και τις συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στην περιοχή.

Από την πλευρά του, ο κ. Καμίνης, εξέφρασε τη βούλησή του να υπάρξει ένα πλαίσιο συνεργασίας και δήλωσε διατεθειμένος να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια. Στο πλαίσιο των λύσεων που προτάθηκαν ήταν η διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, στον πεζόδρομο της Μασσαλίας, καθώς ακριβώς δίπλα βρίσκεται και το πολιτιστικό κέντρο του δήμου Αθηναίων. Αυτό, εκτιμάται, ότι θα βοηθήσει στην αναζωογόνηση της περιοχής. Επίσης, μετά το Πάσχα, σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί μια ημερίδα ενημέρωσης από το δήμο Αθηναίων που απευθύνεται κυρίως στο φοιτητικό σύνολο.

Τέλος, ο κ. Καμίνης επισήμανε ότι έχει ζητήσει ενίσχυση της αστυνόμευσης στο κέντρο της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα στο enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis