Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:20 | 13/06/2018

Ο ειδικός αστυφύλακας, Κυριάκος Αντωνίου, ο οποίος υπηρετεί στη Λιμενική Λατσιού, στο σημείο φύλαξης σκαφών, στις 15:00 σήμερα (Τετάρτη 13/06) βούτηξε στη θάλασσα και έβγαλε από το βυθό του λιμανιού Βρετανό τουρίστα με αναπηρία, ο οποίος έπεσε  στο νερό από μεγάλο σκάφος αναψυχής που εκτελεί κρουαζιέρες Λατσί- Ακάμας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ανταποκριτή του Σίγμα, ο  Βρετανός ο οποίος έχει αναπηρία αλλά και νάρθηκα στο χέρι κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έπεσε στο νερό. Όντας τραυματίας αλλά και λόγω της αναπηρίας, δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην επιφάνεια του νερού με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον πάτο του λιμανιού.

[custom:google-ads]

Αμέσως ο αστυφύλακας , σύμφωνα με το sigma liv, χωρίς καθυστέρηση βούτηξε στο νερό και με τη βοήθεια υπαλλήλου του σκάφους ανέσυραν τον τουρίστα ο οποίος ακολούθως διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς.

Στην προσπάθεια του να ανασύρει τον Βρετανό τουρίστα ο αστυνομικός τραυματίστηκε στον ώμο σε παλαιότερο τραύμα που αποκόμισε και πάλι από την υπηρεσία όταν πριν χρόνια υπηρετούσε στην ομάδα “Ζ”.

Πηγή: 24h.com.cy

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis