Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:47 | 31/01/2017

Έχουμε ξαναγράψει αρκετές φορές για... τον συγκεκριμένο αστυνομικό αλλά και για άλλους συναδέλφους του στη Σάμο, αλλά η ηγεσία της ΕΛΑΣ στροθοκαμηλίζει!

Παρ'όλα αυτά η πλειοψηφία των απλών Ελλήνων αστυνομικών κάνουν υπεύθυνα τη δουλειά τους, τιμώντας τον όρκο τους, ακόμη κι αν βρίσκονται εκτός υπηρεσίας!

Σήμερα για ακόμη μια φορά ένας Αστυνομικός Ειδικός Φρουρός έδωσε το παράδειγμα και "έπεσε" στο καθήκον και παρ' όλο που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας μαζί με τη γυναίκα του και το 6χρονο παιδί του μέσα στο αυτοκινητό του! 

Πρόκειται για τον αστυνόμο Γιώργο Καργιωτάκη που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου και την ώρα που μόλις είχε παραλάβει μαζί με τη γυναίκα του το 6χρονο παιδί του από το Νηπιαγωγείο που βρίσκεται στο 1ο Δημοτικό Σχολείο στη πόλη της Σάμου και είχε αναχωρήσει μαζί τους, διέκρινε να περνά από μπροστά του τρέχοντας ένας κρατούμενος με χειροπέδες στα χέρια του, μπροστά από τα έκπληκτα μάτια μανάδων και μικρών παιδιών που σχολούσαν εκείνη την ώρα από το σχολείο, με κατέθυνση την κεντρική πλατεία!

Χωρίς δεύτερη σκέψη εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και άρχισε να τον καταδιώκει!

Περίπου 300 μέτρα πιο κάτω κοντά στο κινηματογράφο "Ολύμπια" κατάφερε και τον ακινητοποίησε παραδίδοντάς τον λίγη ώρα αργότερα στους συναδέλφους του που κλήθηκαν από πολίτες και ενημερώθηκαν για τη σύλληψη!

Ο συγκεκριμένος κρατούμενος ήταν Αλγερινός λαθρομετανάστης που την ώρα που γινόταν εξέταση ασύλου και υπήρχε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Κέντρο Λαθρομεταναστών λόγω της επίσκεψης και του υφυπουργού κ. Μπαλάφα εκεί, εκμεταλεύτηκε την χαλαρότητα που υπήρχε, με αποτέλεσμα να δραπετεύσει με τις χειροπέδες και αφού διένυσε μια απόσταση περίπου 1 χιλιομέτρου, τελικά να συλληφθεί από τον αστυνομικό φρουρό!

Οφείλουμε μια ακόμη μία φορά να του δώσουμε δημοσίως συγχαρητήρια, που έτσι κι αλλιώς τα πήρε από τους δεκάδες απλούς πολίτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του σημερινού περιστατικού!

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ  ΕΔΩ .....και ΕΔΩ

\

Πηγή: i-samos

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis