Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:04 | 01/04/2016

Το παρακατω κείμενο αναρτήθηκε από τον κ. Ιωάννη Πεχλιβανάκη στο facebook

 

Για εμάς τους μυημένους στην περιοχή της Ειδομένης διόλου άγνωστη δεν ήταν η φιγούρα που με το τρακτέρ του προσπάθησε να οργώσει τα χωράφια που φιλοξενούνταν μετανάστες.

Ναι λοιπόν είναι ο ίδιος κύριος που από τον Δεκέμβριο μέχρι και χθες έδινε επί πληρωμής σάντουιτς σε μία από τις δύο καντίνες που δραστηριοποιούνταν στην περιοχή.Και μάλιστα στην κόκκινη καντίνα. Έχω να πω πάντως πως αν όπως ισχυρίζεται δεν είναι ο ιδιοκτήτης της εν λόγω καντίνας αλλά υπάλληλος τότε πολύ ευσυνείδητα έκανε την δουλειά του, καθώς μόλις 8 μέρες πριν ήμουν μάρτυρας μπροστά σε περιστατικό που ήρθε σε διένεξη με μετανάστη γιατί πήρε σάντουιτς χωρίς να το πληρώσει. Στη θέα της στολής βέβαια ξαναμπήκε στην καντίνα του όμως το βλέμμα του έδειχνε πάθος που δύσκολα το συναντάς σε εργαζόμενο και όχι ιδιοκτήτη.

Από Δεκέμβρη μέχρι Μάρτη λοιπόν καντινιέρης,από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο αγρότης,και σας προτείνω λοιπόν τους υπόλοιπους μήνες να κάνετε τον σταθμάρχη στον σταθμό της Ειδομένης και να ζητήσετε και από εκεί αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη.

Πέρα πάντως από το φαιδρό του πράγματος η ισχύουσα κατάσταση δεν πρέπει επ ουδενί να ξεπεράσει τον ένα μήνα ακόμη. Μολισματικές ασθένειες υπάρχει κίνδυνος να εμφανιστούν σε διαστάσεις επιδημίας όπως και οι αντοχές του αστυνομικού προσωπικού σε αυτή την περιοχή που ήδη έχουν ξεπεράσει τις δυνατότητες τους είναι πολύ πιθανό να καταρρεύσουν.

Αν ακούει κανένα κυβερνητικό στέλεχος επιβάλλεται να κάνετε κάτι "χθες"

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ.

 

Πηγή βιντεο: http://arenafm.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis