Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 16/08/2017

Από θαύμα σώθηκε ένα νεογέννητο κοριτσάκι το οποίο οι γονείς του προσπάθησαν να ξεφορτωθούν πετώντας το σε έναν θάμνο με αγκάθια για να πεθάνει, λίγη μόνο ώρα αφότου ήρθε στον κόσμο.

[custom:google-ads]

Το κοριτσάκι βρέθηκε να κλαίει γοερά και να αιμορραγεί από τις δεκάδες αμυχές που είχαν προκληθεί στο μικροσκοπικό κορμάκι του από τα αγκάθια, σε μια αγροτική περιοχή της πολιτείας Γκουτζουράτ στην Ινδία. 

Ευτυχώς για τη μικρούλα, αν και η περιοχή ήταν ερημική έτυχε να περάσει ένας περαστικός ο οποίος ανακάλυψε το βρέφος ακολουθώντας τον ήχο από το κλάμα της.

Ο  σωτήρας της μικρούλας μετέφερε το βρέφος στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί αφαίρεσαν ένα-ένα τα αγκάθια από το σώμα της και της χορήγησαν ορό. Ευτυχώς, το μωράκι δεν είχε μείνει για πολλές ώρες στο σημείο, έτσι οι επιπτώσεις στην υγεία του απο τη φρικτή περιπέτεια δεν θα είναι μόνιμες.





Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι τοπικές Αρχές, το μωρό εγκαταλείφθηκε (όπως και τόσα άλλα κοριτσάκια στην Ινδία) από τους γονείς του, οι οποίοι αναζητούνται από την αστυνομία.

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis