Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:17 | 25/08/2015

Τον απόλυτο τρόμο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι έζησαν τρία αδέλφια κι οι οικογένειες τους στον Ασπρόπυργο. Όλα έγιναν λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ένοπλοι εισέβαλαν με τρία αγροτικά αυτοκίνητα στο αγρόκτημα της οικογένειας Βεζυργιάννη με στόχο να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο, που -ως φαίνεται- γνώριζαν ότι υπάρχει στα γραφεία της επιχείρησης.

 


Οι σκηνές, που ακολούθησαν, θυμίζουν φαρ ουέστ. Τρεις από τους δράστες αποβιβάστηκαν από τα οχήματά τους, κρατώντας καραμπίνες κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να φοβίσουν και να προειδοποιήσουν τους ενοίκους να μην κατέβουν στο ισόγειο του διόροφου κτηρίου, ώστε ανενόχλητοι να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο. Έτσι, αφού έριξαν τουλάχιστον τέσσερις προειδοποιητικές βολές στον αέρα, ακολούθως έσπασαν και την πόρτα των γραφείων στο ισόγειο και προσπάθησαν με ένα καροτσάκι και φορώντας γάντια, για να μην αφήσουν ίχνη, να σηκώσουν το χρηματοκιβώτιο.

Οι ιδιοκτήτες, όμως, δεν έχασαν χρόνο κι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, που έφτασε στο σημείο λίγη ώρα έπειτα από την αποχώρηση των δραστών, πού τράπηκαν σε φυγή, καθώς όσο κι αν προσπάθησαν το χρηματοκιβώτιο ήταν αδύνατο να το αρπάξουν.

Όπως αποκάλυψε στο protothema.gr, ο Δημήτρης Βεζυργιάννης, "γύρω στις πέντε τα ξημερώματα της Κυριακής δύο άγνωστοι άνδρες έκοβαν βόλτα μέσα στο αγρόκτημα. Τους είδα και τους είπα να φύγουν, γιατί θα καλέσω την αστυνομία. Όταν ήρθαν σήμερα ο ένας με την καραμπίνα στην πόρτα φώναξε "βγες τώρα έξω, αν είσαι μάγκας. Αστυνομία δεν ήθελες;" και μετά άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα".

"Δε μπόρεσαν να το πάρουν κι έφυγαν, αλλά πήραμε την αστυνομία κι ήρθε αμέσως. Το χρηματοκιβώτιο το έχουμε είκοσι χρόνια. Μέσα δεν έχουμε χρήματα, μόνο έγγραφα και δυο-τρία δαχτυλίδια", δήλωσε από την άλλη ο Μανώλης Βεζυργιάννης.

Σημειώνεται, τέλος, πως η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis