Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:29 | 31/08/2020

Από τη σκάλα στην έξοδο κινδύνου έπεσε στο κενό και αυτοκτόνησε ο 59χρονος ασθενής που έστησε καρτέρι με κουζινομάχαιρο στη νοσηλεύτρια. Είχε εγχειριστεί πριν από μερικές μέρες. Άγνωστα ακόμα τα κίνητρα. Σοβαρή η κατάσταση της 32χρονης νοσηλεύτριας, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της. Πως έγιναν όλα.

Μια πρωτοφανής τραγωδία εκτυλίχθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (31.08.2020) στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου 59χρονος ασθενής επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά μια νοσηλεύτρια και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο άνδρας, το κίνητρο του οποίου δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, είχε υποβληθεί στο νοσοκομείο Αττικόν σε χειρουργική επέμβαση στη θωρακική κοιλότητα την περασμένη εβδομάδα. Έκτοτε, νοσηλευόταν στην καρδιοχειρουργική κλινική, στον πρώτο όροφο του νοσοκομείου.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, χτύπησε το κουδούνι για να καλέσει νοσηλευτεί στο θάλαμο όπου νοσηλευόταν. Όταν η άτυχη νοσηλεύτρια πήγε στο δωμάτιό του για να δει τι χρειαζόταν, εκείνος είχε κρυφτεί πίσω από την πόρτα. Κρατούσε κουζινομάχαιρο και όταν η γυναίκα μπήκε στο θάλαμο, της όρμηξε και της επιτέθηκε πισώπλατα.

Αφού την έριξε στο πάτωμα, άρχισε να της χτυπά το κεφάλι στο πάτωμα και να την τραυματίζει με το κουζινομάχαιρο στον αυχένα. Της προκάλεσε σοβαρά αλλά ευτυχώς ότι θανατηφόρα χτυπήματα.

Σε κατάσταση αμόκ, ο 59χρονος ασθενής πέταξε τους ορούς και έφυγε τρέχοντας από το θάλαμο, όπου είχε αφήσει τραυματισμένη τη νοσηλεύτρια. Από την έξοδο κινδύνου ανέβηκε τη σιδεράνια σκάλα έως τον τέταρτο όροφο του Αττικόν κι από εκεί πήδηξε στο κενό, βάζοντας τέλος στη ζωή του!

 

Η νοσηλεύτρια, 32 ετών και μητέρα δυο παιδιών, έχει σοβαρά τραύματα στον αυχένα αλλά νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η ανακοίνωση του “Αττικόν” 

Για το πρωτοφανές περιστατικό, η διοίκηση του νοσοκομείου Αττικόν εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Σήμερα το πρωί, Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 και ώρα 5:20 π.μ., η νοσηλεύτρια βάρδιας της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από νοσηλευόμενο ασθενή, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του.

Η νοσηλεύτρια δέχθηκε άμεσα ιατρική βοήθεια για την συρραφή των θλαστικών τραυμάτων της, υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.  

Ο δράστης του περιστατικού μετά την αυτοχειρία του,  μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.  

Η Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη επιληφθεί της υπόθεσης.

Εκφράζουμε τη θλίψη μας για το συμβάν και συμπαραστεκόμαστε στο προσωπικό του Νοσοκομείου μας, που με αυτοθυσία πασχίζει και προσφέρει καθημερινά τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες.

Ευχόμαστε στην τραυματισμένη νοσηλεύτρια, ταχεία και πλήρη ανάρρωση».

Πηγή: newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis