Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 30/10/2017

Tην καταδίκη της πρώην συζύγου, υπηκόου Βουλγαρίας, ου άτυχου ναυτικού, η σορός του οποίου είχε βρεθεί σε καταψύκτη μέσα σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα, τον Ιανουάριο του 2016, ζήτησε ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Αντίστοιχα εισηγήθηκε την ενοχή της φίλης της πρώην συζύγου, που φέρεται να τη βοήθησε στην εκτέλεση του εγκλήματος, αλλά και την απαλλαγή, λόγω αμφιβολιών του νεαρού που κατηγορείται ότι μετέφερε στο διαμέρισμα τον καταψύκτη.

Ο εισαγγελέας της έδρας υπήρξε καταπέλτης κατά της βασικής κατηγορουμένης, επισημαίνοντας πως “το σχέδιό της ήταν να πάρει την περιουσία του θανόντα”. Όπως ανέφερε, “ο άνθρωπος αυτός έλαβε ένα καταψύκτη αντί για έναν αξιοπρεπή θάνατο. Είναι η αλήθεια ότι ένα αυτόπτη μάρτυρα δεν έχουμε, τα υπόλοιπα όμως αποδεικτικά μέσα επαρκούν. Το ζευγάρι αυτό είχε προβλήματα, όπως όλοι οι άνθρωποι και τα ζευγάρια της εποχής μας. Αντί να σκεφτεί όμως πως θα λύσει τα προβλήματα της με λογική, σκέφτηκε ότι η λύση θα ήταν να σκοτώσει τον πρώην σύζυγο της. Είχε πειστεί ότι έπρεπε να βγει από τη μέση, γιατί αυτός ήταν το προβλήματα της”. Μάλιστα, κατά την εισαγγελέα, η πρώην σύζυγος του θύματος είπε ψέμματα απολογούμενη, επισημαίνοντας ότι “το σπίτι της βρέθηκε με στρωμένο το τραπέζι και είχε μάλιστα, πάνω βασιλόπιτα. Η αλήθεια είναι ότι είχε αποφασίσει πως θα εκτελέσει το σχέδιο της. Την μέρα του συμβάντος ήταν παρούσες στο σπίτι και η πρώτη και η δεύτερη κατηγορούμενη”. 

[custom:google-ads]

Όσο για τις καταγγελίες της περί κακοποίησης του παιδιού της από το θύμα, ο εισαγγελικός λειτουργός είπε: “Ας υποθέσουμε ότι το θύμα κακοποιούσε το παιδί του. Ποιες ήταν οι ενέργειες της; Προσπάθησε λέει να καταγγείλει . Απευθύνεται σε δικαστές εγνωσμένου κύρους που γνωρίζουν τι συμβαίνει  σε τέτοιες περιπτώσεις και ισχυρίζεται ότι κάνεις δεν ενδιαφέρθηκε και όλοι συμμάχησαν εναντίον της”.

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis