Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:32 | 07/08/2018

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έφτασε σήμερα ο κατάλογος με τα ονόματα των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου 2018. Άμεσα και συγκεκριμένα εντός των επόμενων 24ώρων, οι εισαγγελείς, Ηλίας Ζαγοραίος και Βαρβάρα Γνεσούλη, πρόκειται να αρχίσουν την εξέταση των συγγενών θυμάτων. Οι καταθέσεις θα ληφθούν με εισαγγελική παραγγελία από τα -κατά τόπους- αστυνομικά τμήματα.

Παράλληλα, ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας η εξέταση των βασικών μαρτύρων από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τη φονική πυρκαγιά.

[custom:google-ads]

Την ίδια στιγμή, έως το τέλος Αυγούστου αναμένεται να αποστέλλουν στους εισαγγελικούς λειτουργούς έγγραφα, επικοινωνίες, καθώς και τα αποτελέσματα της αυτοψίας της Πυροσβεστικής.

Όλα οι εισαγγελείς θα έχουν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία, θα προχωρήσουν στην αξιολόγηση τους και στην απόδοση ποινικών ευθυνών.

Ο αριθμός των νεκρών έχει φτάσει τους 91, ενώ 36 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 6 διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ. Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση.

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis